WiSEO werd ingeschakeld door die Keure om de lancering van de nieuwe website te begeleiden qua SEO.
 

1. De uitdaging

Die Keure is een drukkerij en uitgeverij in België die vooral bekend is om de decennia lange ervaring met educatieve boeken voor jong en oud. Ze beschikken ook zelf over een eigen grafisch bureau en drukkerij. De site werd in 2017 volledig vernieuwd, dit project werd door ons in goede banen geleid zodat er na de lancering geen SEO waarde verloren ging.

 

2. De oplossing

Vooraleer Natch aan de bouw van de nieuwe website kon beginnen, werden de zoekintenties in kaart gebracht tijdens een zoekwoordonderzoek. Gebreken (SEO & UX) werden tijdens de SEO audit doorgegeven aan de web bouwer zodat deze niet meegenomen werden in de nieuwe website.


Het resultaat
De nieuwe website werd succesvol gelanceerd. Voor & na de lancering werd nog een laatste controle uitgevoerd om zeker te zijn dat URL’s en metagegevens correct werden overgenomen. Resultaat: In de afgelopen 4 maanden werd een gemiddelde stijging van 260% t.o.v. vorige jaar in omzet via SEO gemeten.

 

Wat doet die Keure?

 

Die Keure is een bedrijf die al meer dan 70 jaar bestaat en gespecialiseerd is in drukwerk en relevante uitgaven. Ze zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen het Belgische drukkerij-en uitgeverijlandschap.

Hoofdzetel: Brugge
Aantal werknemers: boven de 200


 

 

 


×

Ook op zoek naar een SEO oplossing?

Contacteer vrijblijvend het WiSEO team en we zorgen voor de resultaten.Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.