1. De uitdaging

Namgrass is een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in het opzetten van kwalitatieve kunstgrasprojecten voor particuliere tuinen en dakterrassen. Namgrass heeft showrooms in Brugge, Antwerpen en hoofdzetel Merelbeke. Het steeds verhogen van de digitale zichtbaarheid is één van de kerntaken van het marketing team bij Namgrass. De grootste uitdaging ligt in het genereren van meer leads via zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertising en voldoende awareness te creëren via Social Media.


2. De oplossing

Om een sterk digital marketing plan op te stellen werd beroep gedaan op WiSEO als een begeleidende rol. In de rol van coach werd een transparante planning met alle digital marketing inspanningen opgesteld waarin alle acties van het marketing team en de webbouwer werden opgenomen. Maandelijks worden alle digitale inspanningen kritisch geëvalueerd en worden de acties bij gestuurd.VDAB SEO Audit


Het resultaat
Via een duidelijk digitaal marketing framework is nu duidelijk welke richting Namgrass op dient te gaan. De juiste quick-win inspanningen worden naar voor geschoven om directe resultaten te boeken. Via een lange termijn aanpak wordt geprobeerd in de concurrentiële markt concurrenten online 'uit de strijd' te slaan. Een voortdurende optimalisatie zal de volgende 6 maanden voltrokken worden met focus op het aantrekken van kwalitatieve bezoekers en kwalitatieve leads.

Sharon Noterman - Marketeer

"Digitale marketing is een fundamenteel onderdeel van iedere website. Het vakgebied SEO & SEA vragen dan ook om een coach om problemen & oplossingen aan te kaarten en op die manier de juiste digitale weg in te slaan. Belangrijk bij dit project was dat we de digitale marketing kennis in huis haalden om onze zichtbaarheid online steeds stelselmatig te verhogen via de coachende rol die Frederik speelde. Onze markt heeft een hoog competitief karakter en digital marketing moet een on-going proces zijn. Samen met de websitebouwer Duo Digital factory en het marketing team biedt WiSEO zijn kennis aan via workshops en evaluatie meetings."

"Het aanmaken van een transparante strategische planning met budgetten die binnen het totaal plaatje pasten was voor mij een zeer hoge prioriteit. Door de technische kennis van Frederik kunnen we snel aan de slag om bepaalde campagnes in Google Adwords en Facebook te gaan uittesten."


Kunstgras - Echt gras!

Ons kunstgras gamma werd ontworpen voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe. Deze kunstgrasproducten ogen heerlijk frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij een zeer zachte vezel. Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond uw zwembad of een trendy dakterras. Een kunstgras gamma dat zich perfect leent voor de spelende kinderen en geschikt is voor intensief gebruik, het hele jaar door.

Website: www.namgrass.be

 

 

 ×

Ook op zoek naar een SEO oplossing?

Contacteer vrijblijvend het WiSEO team en we zorgen voor de resultaten.Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.