1. De uitdaging

Turner bedrijfsvastgoed, deel van Dewaele Vastgoedgroep helpt ondernemers bij de aankoop, verkoop en verhuur van hun bedrijfsvastgoed (kantoren, magazijnen, handelspanden, horeca en grond) en begeleidt ook bij een overname of investering in vastgoed. Met meer dan 35 jaar ervaring en 20 experts in bedrijfsvastgoed zorgt Turner ervoor dat de klant altijd centraal staat. Een hoge digitale zichtbaarheid is één van de kerntaken van het marketingteam. Voor hen was het genereren van meer leads via  zoekmachine optimalisatie  en zoekmachine advertising een hele uitdaging.

 

2. De oplossing

Om de zoekmachine zichtbaarheid te verhogen werd beroep gedaan op WiSEO. Er werd een transparante planning met alle SEO inspanningen opgesteld waarin alle acties van het marketing team en de webbouwer werden opgenomen. Maandelijks worden alle SEO KPI’s kritisch geëvalueerd en worden de SEO acties bijgestuurd.


 Het resultaat
Wekelijks worden meer dan 500 zoekwoorden gemonitord en bijgestuurd. De SEO inspanningen hebben ook een duidelijke ROI met 107% stijging in 1,5 jaar tijd teweeg gebracht. Deze stijging zien we ook duidelijk in het aantal sessies. 

Vanessa Loose - Marketing Manager

“SEO is een fundamenteel onderdeel van iedere website. We haalden daarom een SEO expert in huis om de zichtbaarheid stelselmatig te verhogen. De immo markt is zeer competitief en veranderd constant. WiSEO gaat samen met het marketing team en websitebouwer elke week aan de slag om die zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten.”

“Voor mij was een transparante strategische planning van groot belang. In één klik zie ik een overzicht van alle SEO acties. Zo kan ik meteen bekijken welke acties voltooid werden en bijsturen waar nodig.”

“We evalueren de SEO inspanningen via 4 SEO KPI’s. Het geeft een houvast hoe de inspanningen zich verhouden ten opzichte van de gepresteerde uren.”

“Het is van essentieel belang dat de SEO en online marketing kennis in zijn geheel wordt doorgegeven aan alle collega’s van Turner Immo.”
 

2,5 keer verdubbeld aantal SEO bezoekers in 3 jaar


SEO stats

 

SEO workshop copywriting

Een interessante SEO opleiding die makkelijk is om te volgen, zelfs voor een leek zoals ik. Met praktische voorbeelden gingen we stap voor stap kijken wat verbeterd kon worden. Ik zou dat ook doen bij de makelaars en er samen met hen echt over nadenken. - Kimberley Grauwet

 


×

Ook op zoek naar een Bedrijfsvastgoedspecialist?

Contacteer vrijblijvend het Turner team en we zorgen voor de resultaten.

Contacteer Turner Bedrijfsvastgoed

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.