1. De uitdaging

Van der Build is deel van de vastgoedgroep Dewaele. Het platform biedt exclusieve vastgoed aan en heeft inmiddels al meer dan 100 panden in de portefeuille. Door de nauwe samenwerking tussen Dewaele vastgoed en WiSEO kwamen we in contact met de website van Van der Build. De uitdaging was om de website beter te doen scoren in de zoekmachines. Voor WiSEO aan de SEO-audit begon daalde Van der Build in de zoekmachines op belangrijke zoekwoorden. Een ideale opdracht voor het WiSEO-team om de zichtbaarheid in de zoekmachines te verbeteren.2. De oplossing

Ondanks het regelmatig updaten van nieuwe content op de website, bleef een goede ranking op relevante zoekwoorden uit. Bij de analyse van de website van Van der Build, kwamen we te weten dat dit probleem er kwam doordat de website niet responsive was. Doordat Google dit opmerkte, werd Van der Build naar beneden geduwd in de zoekmachines. Daarnaast zagen we in onze SEO analyse dat er nood was aan een betere URL-structuur. Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek hebben wij een URL-structuur voorgesteld die voldeed aan de meest relevante zoektermen.

Het resultaat
De migratie van de nieuwe website vond plaats in januari 2019. In de grafiek hieronder is een stijging te zien van het aantal bezoekers na deze migratie.

SEO migratie Van der Build


Sara Vandenhende - Marketing verantwoordelijke

"In januari 2019 lanceerden we onze nieuwe website van ons merk in luxevastgoed, Van der Build. WiSEO had ons al een tijdje aangeraden om een nieuwe website te ontwikkelen, aangezien de oude website niet goed was opgebouwd om hoog te kunnen scoren in zoekmachines.

Voor en tijdens de lancering hebben ze ons bijgestaan om de overgang van de ene site naar de andere site vlot te laten verlopen, zodat we geen data en bezoekers zouden verliezen. En daar zijn we samen met WiSEO goed in geslaagd.

Intussen zijn we een aantal maanden verder en is ons bezoekersaantal en onze positie in Google alleen maar exponentieel toegenomen. Aangezien SEA steeds duurder en duurder wordt, is het des te belangrijk om bovenaan in Google te staan, ook zonder te adverteren. WiSEO levert dagelijks een grote bijdrage in alles wat we doen in Google! En als kers op de taart kan iedereen de resultaten steeds checken in een overzichtelijk dashboard in Google Datastudio."×

Heb je een website migratie in het vooruitzicht?

Contacteer vrijblijvend het WiSEO team en wij zorgen voor de resultaten.

Contacteer ons

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.