Digitale marketing met een duidelijke specialiteit :

SEO - zoekmachine optimalisatie

WiSEO is de online handelsnaam van freelancer Frederik Vermeire, een marketeer met een duidelijke focus : zoekmachine marketing met specialisatie in groeien via organisch zoekverkeer.

Frederik Vermeire is de drijvende kracht achter WiSEO. Na 10 jaar actief te zijn geweest bij verschillende bedrijven en agencies in de digitale marketing gaat hij elke dag weer opnieuw aan de slag om klanten te doen groeien via SEO.

Frederik Vermeire  Frederik Vermeire

SEO certificeringen bestaan op dit moment niet (elk bedrijf dat het pretendeert te hebben laat je best links liggen). SEO is vertrouwen en kennis maar uiteraard verdiepen we ons elke dag opnieuw in de materie van SEO en proberen we onze kennis te onderhouden via academies & workshops.

Bekijk alvast deze zaken die mijn kennis staven :

  1. De 50+ collega's die me aanbevolen hebben voor SEO op Linkedin
  2. 8 digit bedrijven waar ik als freelancer aan de slag ben
  3. Internationale conferenties rond SEO pik ik mee


WiSEO is dus een naam dat recent het levenslicht zag door de nood dat vele bedrijven niet de juiste weg vinden in SEO, over hoop liggen met hun zoekmachine optimalisaties strategie of te weinig succesvolle leads binnen halen. Je kan ons kantoor vinden in Ten Briele, Brugge.Google Analytics & Google Adwords certified

WiSEO is Google Analytics en Google Adwords certified. Jaarlijks moet hun kennis via examens geëvalueerd worden en worden de prestaties van alle Google Adwords campagnes bekeken.

De WiSEO certificaten :SEO linkedin tips


Al 384 abonnees             Uniek en exclusieve tips             1 x per maandOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.