Nood aan een SEO opleiding? Mist jouw team SEO kennis? Of wil jij zelf meer SEO kennis verzamelen?


Elke SEO opleiding duurt 4 uur. Je hebt les van Frederik Vermeire. Je start met een inleiding rond SEO, met daarna een zoekwoordenonderzoek, aan de hand van cases en oefeningen schaaf je je SEO bij. Word een echte SEO expert!


Voor deze reden bieden we je enkele opleidingen aan.
Enerzijds heb je de opleidingen die 'in-company'(bij jou op kantoor) worden gehouden (ik maak erg graag de verplaatsing naar je bedrijf) en waar enkel een beamer en koffie moeten klaarstaan. Anderzijds hebben we een individuele SEO opleiding, genaamd de SEO Academy.


 

1. In-company SEO opleiding

1.1 SEO opleiding voor developers


In deze SEO opleiding gaan we het technische gedeelte van SEO bekijken. We leren alle technische onderdelen die nodig zijn voor een 100% geoptimaliseerde SEO website. Cases en voorbeelden worden besproken in de opleiding en vragen worden beantwoord over specifieke websites die je voor ogen hebt. Meer lezen over de SEO opleiding voor developers.


Voor wie?
 • Front-end developers
 • Backend-end developers
 • Designers
 • Themers
 • Project Managers
Bekijk de inhoud van de opleiding

1.2 SEO copywriting opleidingIn deze diepgaande opleiding gaan we het content gedeelte van SEO wat meer in detail bekijken. We gaan niet samen leuke teksten schrijven maar gaan de bestaande teksten optimaliseren voor zoekmachines zodat deze meer vindbaar zijn binnen Google op bepaalde zoekwoorden voor SEO. Meer lezen over de SEO copywriting opleiding.Voor wie?
 • Marketeers
 • Marketing managers
 • Copywriters
 • Product managers
 • Journalisten
Bekijk de inhoud van de opleiding

1.3 SEO Advanced opleiding (populairst)In deze opleiding gaan we alle kennis die Frederik Vermeire in de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd gaan ervaren. Elk technisch en moeilijk probleem pakken we aan (bij deze opleiding krijg je de mogelijkheid om 2 cases vooraf in te sturen om te bespreken in de opleiding). De intro rond SEO slaan we over.Voor wie?
 • SEO specialisten
 • Digital marketeers
 • SEA specialisten
 • Digital marketing managers
 • Digital project managers
Bekijk de inhoud van de opleiding

 

Wie geeft de SEO opleiding?


De in-house SEO opleiding van WiSEO wordt gegeven door SEO specialist, en zaakvoerder van WiSEO, Frederik Vermeire. Door zijn jarenlange ervaring op vlak van zoekmachine marketing, is hij de geknipte persoon om de SEO kennis van jouw team te verbeteren. Naast zijn bedrijf die gespecialiseerd is in SEO, is Frederik ook SEO docent aan de Vives Hogeschool te Brugge. Frederik weet dus als geen ander hoe hij met praktische voorbeelden zijn kennis omtrent Search Engine Optimization kan overbrengen.

Nog vragen omtrent de SEO opleiding?

Contacteer Frederik


Frederik Vermeire komt graag jullie richting uit om de nodige SEO kennis te geven door middel van een SEO workshop. 

2. Individuele opleidingen


2.1 SEO Academy

De SEO Academy is een SEO opleiding in groep. In deze SEO cursus wordt samen met andere deelnemers het technische, linkbuilding en content gedeelte bekeken. Alle onderdelen die zorgen voor een 100% geoptimaliseerde SEO website komen aan bod. Individuele cases worden besproken en er is ruimte voor alle vragen van de deelnemers te beantwoorden. De SEO Academy gaat door in Brugge.

Interessant, ik wil inschrijven! 

Wat kan je verwachten van de SEO opleiding?


Naar gelang de soort SEO opleiding je kiest is de basis en het doel wel dezelfde, het verbeteren van je positie in de zoekmachines. Nog niet overtuigd of de SEO opleiding een toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf? Zie hieronder wat de opleiding voor jou kan bieden.


 • Introductie tot SEO

 • SEO strategie opzetten

 • Zoekwoorden onderzoek opstellen

 • SEO nulmeting

 • Praktische opleiding door echte cases

 • Handige gratis SEO tools

 • Techniek en SEO autoriteit opbouwen

SEO opleiding

×

Een SEO opleiding op maat?

 
Dat kan zeker! We helpen je graag met een SEO opleiding op maat.             Contacteer WiSEO
 
 

Tevreden SEO cursisten:

(Lees alle 50+ Google reviews)
 

Waarom een SEO opleiding volgen bij WiSEO?

Zoekmachine optimalisatie of SEO is een belangrijk onderdeel voor de opbouw van een website. Door een SEO opleiding te volgen kan je een echte SEO specialist worden. Onze SEO opleidingen worden op maat van de klant gegeven en brengen alle onderdelen van een goede SEO training aan bod. Deze zoekmachine optimalisatie cursussen worden voorzien van een korte pauze bij een 4 uur durende SEO training.
Nog niet zeker van je stuk. Lees hoe je een SEO opleiding kiest.
SEO opleiding advanced zoekmachines


Reacties op de SEO workshop :

De SEO sessies van Frederik zijn no-nonsense en spot-on.

Na een korte kadering krijg je een technische en actiegerichte workflow die je kan gebruiken om jouw website en die van je klanten beter af te stemmen op google's zoekmachine.

Met concrete casevoorbeelden krijg je een dieper inzicht en kan je meteen aan de slag om SEO toe te passen bij eigen projecten. Stijn De Schutter - Gumm Inbound marketing - Linkedin


Een tweet vlak na de SEO opleiding:
Een tevreden reactie over de SEO Academy:


Een enthousiaste deelnemer:

Bedankt voor de boeiende uiteenzetting omtrent SEO. De workshop was erg duidelijk en heel verhelderend voor mij als webshop eigenaar. Je merkt dat Frederik een krak in zijn vak is en triggerd mij als ondernemer om onmiddellijk aan de slag te gaan.

Voor iedereen die zijn website/webshop meer zichtbaarheid wilt geven via SEO is WiSEO een must! Benito Heinkens
De workshop was zeker interessant! Als developer staan we er te weinig bij stil en rekening houden met SEO is cruciaal voor een website project.

Dit zou standaard door ons volledig moeten opgevangen worden, zonder dat onze klanten er naar vragen. Koen Heye - Sitecore developer - Sidewalk

"Eindelijk eens een goede workshop, we hebben veel bijgeleerd en er echt iets aan gehad."


Zap.be - Antwerpen

 

FAQ SEO opleiding

 

Welke SEO opleiding past het best bij ons bedrijf?

Bij de in-house opleidingen van WiSEO heb je keuze uit drie soorten SEO opleidingen. We hebben zowel een opleiding die meer gericht is naar developers, een opleiding voor copywriters die hun kennis omtrent SEO willen bijschaven en een opleiding voor digital marketeers. Indien je marketing team bestaat uit verschillende profielen, zoeken wij samen met jou naar een opleiding op maat van jouw bedrijf.

 

Zijn er ook opleidingen voor Technische SEO?

Ja, je kan naast de SEO copywriting opleiding ook kiezen voor een Technische SEO opleiding. Als je een technische SEO specialist of web developer bent dan is deze sterk aan te raden.

 

Wat is het verschil met de SEO academy?

Het verschil met de SEO academy is dat Frederik naar jouw bedrijf komt om een SEO opleiding te geven aan jouw team. In tegenstelling tot de SEO academy, die zich elke maand afspeelt in het Katelijnepoort Business Center te Brugge.

 

Voor wie kan de SEO opleiding interessant zijn?

Een SEO opleiding is interessant voor iedereen die zijn producten of diensten op het internet aanbiedt. Iedereen wil namelijk dat zijn product of dienst zichtbaar is in de zoekmachines. De opleidingen van WiSEO zijn dus interessant voor developers, marketeers, journalisten, copywriters, online marketeers, ...

 

Hoe lang duurt het voordat resultaten van de SEO aanpassingen zichtbaar zijn?

Dit is een vraag waar wij geen vast antwoord op kunnen geven. Dit hangt af van veel verschillende factoren. Indien je een website hebt met een hoge autoriteit zullen de aanpassingen sneller zichtbaar zijn dan bij een website met weinig content en een lage autoriteit. Meestal is resultaat te zien na enkele weken.

 

Wat zijn de belangrijkste elementen van SEO?

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.