Meet WiSEO'OOOO SEO agency!

 

WiSEO zag het levenslicht in 2015. Frederik Vermeire sprong uit zijn gouden kooi en waagde de stap naar een SEO agency. Na amper 1 jaar tijd werd de overvloed aan opdrachten te veel en kwamen extra collega's het team versterken.

WiSEO staat voor SEO diensten met een dubbele visie. WiSEO bevat een W, een W is eigenlijk een dubbele V. De eerste visie van WiSEO is om kwalitatieve bezoekers via zoekmachines naar een website of app te brengen. Eénmaal de bezoeker op de website is, gaan we deze via conversie optimalisatie bezoekers omzetten naar leads, prospecten en uiteindelijk klanten voor je business, daar doen we het uiteindelijk voor.

Ontdek het team!

 

 

 

Team members

 


Kevin - SEO specialist & Technisch analist

SEO Frederik Vermeire

Frederik - SEO specialist/docent en zaakvoerder

Project coördinator SEO/SEA

Joyce - Project coördinator

 

Brandon SEO specialist

Brandon - SEO Lead & SEO specialist


SEA specialist Emma

Emma - SEA specialist


Lauren - SEO & online marketing specialist

 

SEO specialist Ian

Ian - SEO coach & SEO specialist

SEO Marketeer Konrad

Konrad - SEO specialist

SEO Marketeer Sam

Sam - SEO specialist

Frederik

Frederik is de drijvende kracht achter WiSEO. Na bij heel wat fijne bedrijven in loondienst te hebben gewerkt is hij als freelance SEO en online marketing specialist gestart eind 2015.

Frederik staat in voor alle SEO opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO academy opgezet. Hij werkt SEO-gewijs in heel wat mooie bedrijven (hij post ook af en toe een fotoo'tje.)

Frederik is een echte Bruggeling en probeert zeker 2x in de week te sporten door zijn tennisracket te nemen of de benen te nemen met zijn koersfiets.
Heb je Frederik nodig? frederik@wiseo.be.


 

 

 

 

Lauren

De woorden vloeien uit haar pen voor blogposts, advertentieteksten en Linked-In en andere social media berichten. Lauren is het creatieve brein achter onze socials en verzorgt alle communicatie van onze online SEO Academy. Heb je dus een vraag over onze online SEO opleidingen, geef haar een seintje en ze helpt je graag verder.

Als foodlover krijgt ze honger van projecten met lekker eten. Onder het motto 'al doende leert men' deinst ze niet terug om nieuwe skills te leren en deze later in te zetten op nieuwe projecten.
Na een werkdag waait ze graag uit aan onze parel aan de kust of breit ze creaties in met een spannende serie op de achtergrond.

 

 

 

 

Kevin

Kevin is Technisch SEO specialist bij WiSEO. Zijn achtergrond als webdeveloper stelt hem in staat om dagelijks met een scherpe technische blik aan websites te werken, waarbij hij elk aspect van SEO nauwlettend in de gaten houdt. Kevin gaat altijd op zoek naar de beste strategieën om websites te optimaliseren.

Naast zijn werk is Kevin ook actief als zelfstandig fotograaf. Wanneer hij niet bezig is met SEO of fotografie, geniet Kevin van zijn vrije tijd met zijn twee kinderen en zijn vrouw. Hij koestert de momenten samen en vindt ontspanning in het kijken van films en het creëren van mooie herinneringen met zijn gezin.

 

 

 

 

Emma

Haar passie voor SEA kwam er doorheen de jaren door te werken met verschillende klanten uit verschillende sectoren. Ook omdat SEA fantastische resultaten kan geven. De data analyseren, de campagnes optimaliseren en A/B testen uitvoeren om zo meer conversies te genereren, daar doet ze het voor!

Na een hele dag achter haar computer te vertoeven, zal je haar vaak buiten in de natuur vinden. Samen met haar vriend en Duitse Herder maakt ze graag grote wandelingen en dan mag ook haar camera niet ontbreken om mooie kiekjes te maken. Daarnaast is ze ook een echte reisfanaat, voor een 'weekendje-weg' is ze altijd te vinden.

 

 

 

 

Joyce

Een planner zo kan je Joyce wel noemen. Vandaar dat ze dan ook als project coördinator aan de slag is binnen ons team. Gestructureerd werken en deadlines staan bij haar voorop! Samen met Frederik (zaakvoerder) zal Joyce de projecten coördineren.


Naast het werk geniet Joyce vooral van het wandelen met haar hondje Bagel en gezellige avondjes weg met haar vriend. Je kan haar dus heel gelukkig maken met enkele goeie restaurant tips.

 

 

 

 

Brandon

Begonnen als all-round digital marketeer, maar al heel snel verliefd geworden op de wondere wereld van SEO. Met zijn ervaring in agencies is Brandon het gewend om te jongleren met meerdere projecten in uiteenlopende sectoren. Het mooiste aan SEO? 1001 dingen die kunnen geoptimaliseerd worden, maar net dat ene vinden die de grafieken van de klant de hoogte in sturen.


Onder het motto ‘work hard, play hard’ kan je Brandon naast SEO een plezier doen met stevige wandelingen in de natuur, een occasionele game sessie met vrienden of een goede dosis Youtube video’s die kunnen gaan van sport tot dansende beren.

 

 

 

 

Ian

Maak kennis met Ian, tijdens zijn stage leerde hij de wondere wereld van SEO kennen. Zo is hij ook bij ons terecht gekomen. Ian heeft een unieke kijk op projecten dankzij zijn achtergrond als IT-consultant. Hij weet wat het betekent om zowel aan de marketing kant als aan de IT kant te staan.


Ook na het werk houdt Ian zich bezig met computers. Upgraden, repareren, een nieuwe desktop bouwen... hoe complexer, hoe liever. In het weekend vind je hem terug aan de visvijver of op restaurant.
 

 

 

 

 

Konrad

Dit is Konrad, de jongste telg van het team! Konrad vulde eerder het team van WiSEO aan als stagiair en kreeg destijds de SEO kriebel volledig te pakken. Na enkele andere stage ervaringen besloot hij om de stap terug te zetten richting SEO specialisatie binnen het team. Hij ziet graag resultaten en is zeker niet schuw van een uitdaging.

Naast SEO en de werkuren kan Konrad genieten van een gezellig avondje thuis met zijn vriendin, uitgebreid koken, een occasionele pint met zijn vrienden of musiceren op de repetities van Showkorps WIK Oostende, waar hij tevens een passioneel lid van is. Een gevulde sociale kalender houdt hem dag en nacht bezig.

 

 

 

 

 

Sam

Oorspronkelijk uit Antwerpen, heeft Sam zijn wortels nu stevig in Brugge geplant, waar hij samen met zijn vrouw een huis aan het verbouwen is. Met meer dan 8 jaar ervaring in zowel SEO als SEA, helpt Sam je bij de online zichtbaarheid van jouw website.

Wanneer hij niet bezig is met verbouwen, vind je hem verdiept in bordspellen, waar hij zelf een webshop voor heeft opgezet. Daarbij hij heeft hij een passie voor het schillderen van miniatuurfiguurtjes ontwikkeld. Verder tilt hij gewichten in de fitness, verslindt hij boeken van The Witcher of verkent hij de virtuele wereld in zijn favoriete games. 

After SEO

 

 

 

SEO Team
SEO team
 
SEO team
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :