Meet WiSEO'OOOO!

 

WiSEO zag het levenslicht in 2015. Frederik Vermeire sprong uit zijn gouden kooi en waagde de stap naar SEO freelancer. Na amper 1 jaar tijd werd de overvloed aan opdrachten te veel en kwamen extra collega's het team versterken.

WiSEO staat voor SEO diensten met een dubbele visie. WiSEO bevat een W, een W is eigenlijk een dubbele V. De eerste visie van WiSEO is om kwalitatieve bezoekers via zoekmachines naar een website of app te brengen. Eénmaal de bezoeker op de website is, gaan we deze via conversie optimalisatie bezoekers omzetten naar leads, prospecten en uiteindelijk klanten voor je business, daar doen we het uiteindelijk voor.

Ontdek het team!

 

 

 

 

Team members

 

 

 Thomas - SEO en online marketing specialist

SEO Frederik Vermeire

Frederik - SEO specialist/docent en zaakvoerderLouis - Lead SEA specialist
Jan - Lead SEO specialist

SEO Tuur

Tuur - SEO specialist

Digital marketeer Lauren

Lauren - SEO en online marketing specialist


SEO specialis Kevin


Kevin - SEO specialist

 

 

 

 

 

 

Frederik

Frederik is de drijvende kracht achter WiSEO. Na bij heel wat fijne bedrijven in loondienst te hebben gewerkt is hij als freelance SEO en online marketing specialist gestart eind 2015.

Frederik staat in voor alle SEO opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO academy opgezet. Hij werkt SEO-gewijs in heel wat mooie bedrijven (hij post ook af en toe een fotoo'tje.)

Frederik is een echte Bruggeling en probeert zeker 2x in de week te sporten door zijn tennisracket te nemen of de benen te nemen met zijn koersfiets.
Heb je Frederik nodig? frederik@wiseo.be.

 

 

 

 

 

Zijn sterke focus op SEA, maar ook CRO en UX zorgt ervoor dat onze manier van werken zowel voor zoekmachines, bezoekers als onze klanten ten goede komen. Een belangrijk deel van de filosofie achter zoekmachines heeft namelijk te maken met gebruiksvriendelijkheid en het voortdurend optimaliseren van bestaande processen.
Fun fact: Guillaume ontwikkelde de vreemde reflex om dingen die hij niet weet integraal in zijn browser te pompen. Op die manier probeert hij elke dag bij te leren.

 

 

 

 

 

Louis

De derde telg van de groep, heeft zijn job bij WiSEO op een creatieve manier weten te bemachtigen. Hij slaagt er iedere dag in om de klanten te verwennen met zijn SEO en SEA kennis. Het uitvoeren van uitgebreide zoekwoorden onderzoeken is zeker geen probleem en vaak breekt hij zijn hersenen op grootschalige SEA campagnes. Met succes, zo blijkt!

Ter afwisseling van zijn job uit hij graag zijn creativiteit in conversie optimalisaties (CRO). Op die manier brengt hij de verhoogde online zichtbaarheid tot een goed einde.

Indien je Louis graag zou willen afleiden, rijd dan met een exclusieve wagen langs ons kantoor ;-)

 

 

 

 

 

Jan

Tijdens zijn studies solliciteerde Jan reeds bij WiSEO uit grote interesse in hét SEO agency dat de eerste positie had voor het keyword ‘SEO’. Al een week na zijn laatste examen sprong hij aan boord van het WiSEO-schip. Jan's passie voor SEO groeide doorheen zijn opleiding aan de UGent, waar hij ook zijn masterproef schreef over SEO in tijden van RankBrain. Tijdens zijn studies runde hij ook een klein bedrijfje waarmee hij zijn visibiliteit in Google wilde vergroten & zo is zijn passie vanuit eigen ervaring gegroeid tot zijn job. Jan bijt zich graag vast in uitdagende (technische) SEO projecten om moeilijke problemen opgelost te krijgen. In het weekend gaat hij er graag eens op uit naar de zee of naar een escape game. Met een boeiend gesprek over LED technologie of blockchain kan je hem urenlang bekoren.

 

 

 

 

 

Thomas WiSEO

Thomas

Na een succesvolle stage is Thomas aan de slag gegaan bij WiSEO als digital marketeer. Door zijn grote interesse voor SEO, is hij dagelijks aan de slag met zoekwoorden onderzoeken, het opstellen van informatiearchitecturen, het ontwikkelen van content audits en houdt hij zich graag bezig met CRO & UX.

Buiten het werk, houdt hij zich graag bezig met sport. Zo kan je met hem uren discussiëren over voetbal en staat hij altijd klaar voor een potje padel.

 

 

 

 

Tuur

Met meer dan 10 jaar ervaring kent Tuur de kneepjes van het vak. Geef hem een PC met een internetverbinding en een URL en hij haalt de grootste SEO fouten naar boven. Met hulp van Screaming Frog en Google Search Console keert hij je site helemaal binnenstebuiten. Dankzij een opleiding tot PHP ontwikkelaar spreekt hij ook de taal van developers, hij kan ze dan ook snel(ler) mee op de SEO kar krijgen.

Om hem een plezier te doen kan je hem een schijnbaar onoplosbaar SEO probleem geven, hij zet er zijn tanden in en laat niet meer los.

 

 

 

 

Lauren

De woorden vloeien uit haar pen voor blogposts, advertentieteksten en Linked-In en andere social media berichten. Lauren is het creatieve brein achter onze socials en verzorgt alle communicatie van onze online SEO Academy. Heb je dus een vraag over onze online SEO opleidingen, geef haar een seintje en ze helpt je graag verder.

Als foodlover krijgt ze honger van projecten met lekker eten. Onder het motto 'al doende leert men' deinst ze niet terug om nieuwe skills te leren en deze later in te zetten op nieuwe projecten.
Na een werkdag waait ze graag uit aan onze parel aan de kust of breit ze creaties in met een spannende serie op de achtergrond.

 

 

 

 

Kevin

Kevin greep snel zijn kans door simpelweg "ik" te antwoorden op een privébericht van Frederik via Linkedin. Met reeds enkele jaren op de teller als webdeveloper en opgebouwde Google expertise kwam de vraag "Wie ken je dat zich verder wil verdiepen in SEO?" dan ook als geroepen.

Eerder kwam Kevin al in contact met WiSEO via een SEO-Benelux meetup en een FIFA tornooi in het WiSEO kantoor ten voordele van de Warmste Week. Zijn expertise als webdeveloper zet Kevin dagelijks in bij WiSEO om elke website met een technische blik af te handelen en is niet bang om ook andere SEO luiken onder ogen te komen.

Naast SEO is Kevin ook actief als fotograaf.
Voor een uitgebreide discussie of een luchtige babbel is Kevin altijd te vinden. Als er eten aanwezig is vind je Kevin wellicht als eerste in de rij.

 

 

 

 

 

After SEO

 

 

 

SEO team

SEO team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.