Meet WiSEO'OOOO!

 

WiSEO zag het levenslicht in 2015. Frederik Vermeire sprong uit zijn gouden kooi en waagde de stap naar SEO freelancer. Na amper 1 jaar tijd werd de overvloed aan opdrachten te veel en kwamen Guillaume (wie?) en Mathias (wie?) het team versterken.

WiSEO staat voor SEO diensten met een dubbele visie. WiSEO bevat een W, een W is eigenlijk een dubbele V. De eerste visie van WiSEO is om kwalitatieve bezoekers via zoekmachine optimalisatie naar een website of app te brengen. Eénmaal de bezoeker op de website is, gaan we deze via conversie optimalisatie bezoekers omzetten naar leads, prospecten en uiteindelijk klanten voor je business, daar doen we het uiteindelijk voor.

Ontdek het team!

 

 

 

 

Team members

 

 

 

 

 

SEO Mathias Noyez

SEO specialist

SEO Frederik Vermeire

SEO specialist/docent en zaakvoerder

SEO Guillaumen Navarro

SEO en online marketing specialist

 

 

 

 

 

 

Frederik

Frederik is de drijvende kracht achter WiSEO. Na bij heel wat fijne bedrijven in loondienst te hebben gewerkt is hij als freelance SEO en online marketing specialist gestart eind 2015.

Frederik staat in voor alle SEO opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO academy opgezet. Hij werkt SEO-gewijs in heel wat mooie bedrijven (hij post ook af en toe een fotoo'tje.)

Frederik is een echte Bruggeling en probeert zeker 2x in de week te sporten door zijn tennisracket te nemen of de benen te nemen met zijn koersfiets.
Heb je Frederik nodig? frederik@wiseo.be.

 

 

 

 

 

 

 

 

Guillaume

Guillaume is de eerste telg van de WiSEO familie en werd eind april 2017 door Frederik van de schoolbanken geplukt. Amper een dag na het laatste examen, stond Guillaume ’s morgens vroeg al paraat om de WiSEO rangen te vervoegen. Over motivatie gesproken!
Zijn sterke focus op CRO en UX zorgt ervoor dat onze manier van werken zowel voor zoekmachines, bezoekers als onze klanten ten goede komen. Een belangrijk deel van de filosofie achter SEO heeft namelijk te maken met gebruiksvriendelijkheid en het voortdurend optimaliseren van bestaande processen.
Fun fact: Guillaume ontwikkelde de vreemde reflex om dingen die hij niet weet integraal in zijn browser te pompen. Op die manier probeert hij elke dag bij te leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mathias

Mathias, de jongste telg van de groep is niet zoals zijn teamleden verslaafd aan koffie maar wel aan het ontdekken van nieuwe gadgets en tools. Met een abonnement op bijna elke nieuwsbrief, blog of Youtube-kanaal over digitale marketing blijft hij op de hoogte van alle nieuwtjes van Google & Co.

Met zijn achtergrond als webdeveloper vindt Mathias uitstekend zijn weg terug in de HTML, CSS-en javascript jungle tijdens het analyseren van websites. Met de juiste tools en programma’s keert hij volledige sites binnenstebuiten op zoek naar crawlfouten, duplicate content en 404’s die je SEO in gevaar brengen.

 

 

 

 

 

 

After SEO

 

 

 

SEO team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al 184 abonnees             Uniek en exclusieve tips             1 x per maandOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.