Een nieuwe website voor Zwembadwijs

Een zwembad geeft net dat tikkeltje extra aan je woning. Rust, onstpanning, beweging en beleving. Je beleeft onvergetelijke momenten met een zwembad van Zwembadwijs

 

1. De uitdaging

Zwembadwijs ging in 2023 voor een volledig nieuwe website. Dus dit keer geen migratie, wel begeleiding bij de bouw van de website en de livegang in mei.

 

2. De WiSEO aanpak

Bij WiSEO hebben we een dedicated aanpak rond livegang van website. Goed begonnen is halfgewonnen zeggen ze. Daarom zijn we van in het begin nauw betrokken bij de bouw van de nieuwe website.

 

 1. Alles begint met een planning
  Een goed resultaat begint bij een goede communicatie en opvolging. Alle projecten worden opgevolgd in Asana aan de hand van een ticketsysteem. Zo zijn beide partijen op de hoogte in welke fase van het project we ons bevinden. Asana zorgt ook voor een centraal punt waar alle informatie en te voltooien optimalisaties terug te vinden zijn.
   
 2. Intake gesprek 
  Om een goed inzicht te krijgen in over de gewenste functionaliteiten en uitkomst doen we steeds een verkennend gesprek. Hierbij is het belangrijk dat we vanuit WiSEO vooral gaan luisteren naar de klant: welke activiteiten zijn prioriteiten, welke plannen zijn er voor de toekomst, wat loopt er momenteel niet goed of minder goed,...
   
 3. Zoekwoordenonderzoek
  Nadat we volledig zijn ondergedompeld in de sector, is het tijd om aan de slag te gaan met het zoekwoordenonderzoek. Het resultaat? Een document van maar liefst 3000 zoekwoorden. Een lijvig document dus, waarmee de klant aan de slag kan voor het schrijven van nieuwe content te optimaliseren.
   
 4. Ondersteuning development
  Het is altijd fijn om rechstreeks samen te werken met developers, zo ook voor dit project. WiSEO voorziet onder andere een lijst van technische requirements en testing op de staging website.
  Een nauwe samen werking met het development team is altijd mooi meegenomen in SEO projecten.
   
 5. SEO opleiding
  Iedereen van in het begin mee hebben in het SEO verhaal en het belang van SEO overbrengen is zeer cruciaal. 
   
 6. Opvolging na livegang
  WiSEO blijft opvolgen, ook na de livegang. Vandaar monitoren we het Google verkeer, doen we checks op keywords, etc... Dit alles zetten we in een gedeeld dashboard met onze klant. Op dit dashboard zijn de verschillende KPI's zoals aantal bezoekers overzichtelijker weergegeven. Zo kan iedereen te allen tijde op de hoogte is van nog op te volgen verbeterpunten.

 

 

 

Ook op zoek naar een SEO oplossing op maat?

Contacteer vrijblijvend het WiSEO team en we zorgen voor de resultaten.

Contacteer ons


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :