Goede doelen

Categorie

Een groot hart voor goede doelen

Bij WiSEO helpen we klanten hoog scoren met SEO. Op het einde van het jaar willen wij hen graag bedanken met helemaal niets. In plaats van de traditionele kerstkaarten en relatiegeschenken, laten wij graag ons warm hart zien voor goede doelen. 

Bekijk hieronder onze warme acties van de afgelopen jaren.

 

2023 - De Warmste Week


De Warmste week was dit jaar in Brugge! Als Brugs bedrijf konden we de kans om de warmste week te steunen, niet aan ons laten voorbij gaan. Het thema van 2023 was 'opgroeien zonder zorgen'. Ofwel, dat kinderen en jongeren zich kunnen kunnen amuseren zonder dat ze zich zorgen moeten maken of ongerust moeten zijn door de vele invloeden die op zich afkomen.


Daarvoor wouden we dus graag ons steentje bijdragen. We gingen met het team werken op Brugse Reitjes. Praktisch wat minder ideaal, maar toch een leuke uitdaging. Per gewerkte minuut schonk WiSEO een gift.

 

Zo helpen we mee aan een samenleving waarbij het taboe rond mentale gezondheid wordt doorbroken. En zoals het thema luidt, zodat jongeren kunnen opgroeien zonder zorgen.

 

het WiSEO team werkt in een rondvaart bootje op de Brugse Reitjes  werken met laptop op een bootje op de Brugse Reitjes

 

 

 

2022 - FIKA Huis


Ook in 2022 zijn we weer op zoek gegaan naar een Goed Doel die we vanuit WiSEO konden steunen. We kozen er voor om het Fika Huis te steunen. Het Fika-huis is er in eerste instantie voor mensen die geconfronteerd worden met verlies van gezondheid. Niet enkel bij jezelf als persoon, maar evengoed bij mensen rondom jou. Omdat het van groot belang is dat je tijdens die ziekte periode niet alleen bent, werd het Fika Huis opgericht en ook wij vinden het belangrijk dat je ergens terecht kan om je verhaal te doen en een luisterend oor te hebben.

 

Net voor de kerstperiode organiseerden we een Darts tornooi op ons kantoor. Hiermee hebben we 200 euro ingezameld. Aangezien het op 4 februari Internationale Dag Tegen Kanker is, overhandigen we dan ook in kader van die dag, met veel plezier de cheque aan de mensen van het Fika-huis.

 

We hopen alvast dat we met onze bijdrage Fika een duwtje in de rug geven bij de organisatie van nieuwe activteiten.

 

 

 

2021 - Pelicano - Doorbreek de armoedecirkel

 

 

 

2020 - Brugse Horeca - Munch; takeaway platform


Iedereen kijkt waarschijnlijk terug op 2020 als een verloren jaar. Vooral voor de hotels, restaurants en cafés gaat het de geschiedenisboeken in als een zwart jaar. Door samenwerking van enkele Brugse ondernemer werd Munch in het leven geroepen. Een lokaal take-away applicatie en platform voor de horeca. WiSEO zorgt ervoor dat iedereen makkelijk de weg vindt naar Munch.
https://www.made-in.be/west-vlaanderen/brugse-bedrijven-snellen-take-away-formules-van-horeca-ter-hulp

 

Brugse ondernemers slaan de handen in elkaar voor takeaway-platform.

 

 

2019 - MS-Liga Vlaanderen - Het warmste Fifa toernooi

Onder het motto; om te winnen moet je scoren streden 12 Brugse bedrijven voor eeuwige roem in het bekende spelletje Fifa. Na een spannende finale won Stardekk van D-artagnan met 2-1.
Voor elke gescoorde goal schonk WiSEO €1 aan de MS-Liga Vlaanderen.

https://wiseo.be/het-warmste-fifa-toernooi

 

Warsmte FIFA toernooi finale

 

 

2018 - SOS Kinderdorpen - 1 uur werken op 35 meter hoogte


Je kan heel wat bizarre streams bekijken op het web. Zo kon je ons één uur live zien werken met laptops, sjaal en jas op het dak van Concertgebouw van Brugge. Zeg nu zelf, het is eens wat anders dan een hele dag op kantoor te moeten zitten.
De opbrengst van de actie ging integraal naar SOS Kinderdorpen.
Lees het artikel op Krant van West-Vlaanderen of https://www.wiseo.be/blog/warmste-week-wiseo

  

 

 

 

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :