Zoals elk jaar willen we bij WiSEO ons steentje bijdragen aan het project 'De warmste week'. Dit jaar kwamen we met het idee om samen met enkele Brugse bedrijven een FIFA toernooi te spelen. Het spel is één van de populairste games dus veel mensen weten hoe het spelletje te spelen. 

 

Wat?
Min. 2 vrijdagavonden 2x10 min FIFA 20 toernooi

(Nog 3 plaatsen beschikbaar, wees snel!)

Waarom?

Gamen voor het goede doel 'MS-Liga Vlaanderen
Donatie van €1 per goal in het toernooi door WiSEO
Drinks & Snacks included

Waar?

WiSEO kantoor op ultragroot scherm
Baron Ruzettelaan gebouw 1 verdieping 1

Wanneer?

Op vrijdagavond na het werk. Bekijk het speelschema!

Wie?

Toernooi onder Brugse bedrijven

 

 

Zin om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je in en steun het goede doel!

 

Nu inschrijven

 

Hoe werkt het?

We spelen het toernooi met 12 bedrijven die zullen strijden om de felbegeerde titel van 'Brugs FIFA bedrijf van het jaar'.  De 12 bedrijven worden onderverdeeld in vier poules van elk 3 teams. Deze 3 teams zullen het in de groepsfase tegen elkaar opnemen op vrijdagavonden na het werk.  Voor de exacte speeldata kan je het speelschema onderaan de pagina raadplegen. 

 

Hoe gaat er geld naar 'De warmste week'?

Voor elke goal die in het toernooi gemaakt wordt, schenkt WiSEO €1 aan 'MS-Liga Vlaanderen'. Veel scoren is dus de boodschap. Hoe meer er gescoord wordt, hoe dieper WiSEO in de buidel moet tasten. 

 

Waarom zouden bedrijven hier aan willen meedoen?

De vraag is 'Waarom zouden bedrijven hier niet aan willen meedoen?!' Door je beste FIFA-spelers naar het toernooi te sturen, help je het goede doel door veel te scoren. Daarnaast is het de ideale mogelijkheid om te netwerken met bedrijven die in dezelfde regio actief zijn. Kennis uitdelen tijdens een potje FIFA, beter zal het niet worden.

Het is ook het ideale uitvlucht om niet naar huis te moeten en zonder zorgen FIFA te spelen. Het is namelijk voor het goede doel ;)

 

Spelregels

 

Elk bedrijf kan zich maximum 2 keer inschrijven. De wedstrijden worden gespeeld met 2 vs 2. Elk bedrijf speelt dus met 2 werknemers tegen 2 tegenstanders van een ander bedrijf. De deelnemers van het bedrijf mogen gewisseld worden in de loop van het toernooi. WiSEO kan dus in hun tweede wedstrijd met andere spelers spelen dan in hun eerste wedstrijd. Dit om te voorkomen dat een wedstrijd niet kan doorgaan omdat er een deelnemer niet aanwezig kan zijn.

Tijdens het toernooi wordt FIFA 20 gespeeld met een duurtijd van 5 minuten per helft. De wedstrijden worden gespeeld met zelfgekozen teams. Er kan gekozen worden uit alle teams, het is dus mogelijk dat twee bedrijven met hetzelfde team tegen elkaar spelen.

Voortgang toernooi
Tijdens de groepsfase speelt elk team van dezelfde poule 2 keer tegen elkaar op een vrijdagavond na het werk. In de groepsfases van het toernooi zijn geen verlengingen of penalty’s mogelijk. Bij een gelijkspel krijgen beide teams 1 punt in het klassement. De puntendeling is dezelfde als deze in alle voetbalcompetities, bij winst krijgt het team 3 punten en bij verlies geen enkele.

Als alle wedstrijden van de groepsfase gespeeld zijn, gaat het beste team door naar de halve finales. Indien er een gelijkstand is in het klassement, gaat het team met de meest gescoorde goals naar de halve finale. Als ook dit gelijk is kijken we naar het aantal tegendoelpunten. Diegene met het minste tegendoelpunten gaat dan naar de volgende ronde.

Vanaf de halve finales zijn er verlengingen en penalty’s mogelijk. Ook de penalty’s en de gemaakte doelpunten in de verlengingen tellen als goals en worden dus meegeteld aan de totale som die geschonken zal worden aan de Warmste week.


Vragen omtrent het toernooi? Mail naar thomas@wiseo.be

 

 

 

Speelschema

Hieronder vind je het speelschema van het toernooi. Dit schema zal geüpdatet worden met de laatste scores van het toernooi. Zo kan iedereen de voortgang van het toernooi volgen.


Poule A

Datum Uur Wedstrijd
25/10 17:00 OMM 3 - 3 Stardekk
15/11 17:00 OMM 5 - 3 DUO
02/12 17:45 Stardekk 7 - 0 DUO
Poule B
Datum Uur Wedstrijd
25/10 17:30 WiSEO 3 - 8 D-artagnan
15/11 17:30 WiSEO 0 - 5 Guideline
02/12 17:15 D-artagnan 5 - 1 Guideline
Poule C
Datum Uur Wedstrijd
8/11 17:00 Scholengroep Impact 7 - 3 Libaro
22/11 17:00 Scholengroep Impact 1 - 4 Compagnon Agency
6/12 17:00 Libaro 5 - 3 Compagnon Agency
Poule D
Datum Uur Wedstrijd
8/11 17:30 D-artagnan (2) 10 - 1 Fortuna Middlesbrugge
22/11 17:30 D-artagnan (2) 3 - 3 D'M&S / Deloitte
6/12 17:30 Fortuna Middlesbrugge 1 - 13 D'M&S / Deloitte
Halve finale
Datum Uur Wedstrijd
13/12 17:00 Stardekk 12 - 3 Scholengroep Impact
16/12 17:45 D-artagnan 2 - 0 D'M&S/Deloitte
Finale
Datum Uur Wedstrijd
20/12 17:00 Stardekk 2 - 1 D-artagnan
Gefeliciteerd Stardekk!

Warsmte FIFA toernooi finale

 

Veelgestelde vragen

 

 

Wat kost het voor ons bedrijf?

Het kost helemaal niets. De doelpunten worden door WiSEO geschonken aan het goede doel. Uiteraard kan u als bedrijf het bedrag verdubbelen om zo ook uw steentje bij te dragen. Per gemaakt doelpunt in het toernooi schenkt WiSEO €1 aan het goede doel.

 

 

Wat als ik niet kan komen?

Indien u zelf niet kan komen, mag u een collega inschakelen om uw plaats in te nemen. Zolang het bedrijf vertegenwoordigd is door 2 spelers, is er geen enkel probleem.

 

 

Wat gebeurt er als we niet door mogen naar de volgende ronde?

Bij een tweede of derde plaats na de groepsfase is het toernooi voor jullie afgelopen. Uiteraard zijn jullie nog welkom bij de andere wedstrijden van het toernooi.

 

 

Wat als niemand van het bedrijf zich kan vrijmaken op de datum van de wedstrijd?

Als er een datum in het speelschema is waar niemand van het bedrijf kan komen spelen, laat je dit best zo snel mogelijk weten. Wij kijken dan om uw bedrijf in de juiste poule te plaatsen.

 

 

Wat krijgt de winnaar van het toernooi?

Naast eeuwige roem is er niets te verdienen aan het toernooi. Het totaal budget gaat integraal naar het goede doel. Plezier primeert!

 

 

Aan welk goed doel wordt het totaal bedrag geschonken?

Wij hebben gekozen voor het goed doel MS-Liga Vlaanderen.

 


 

Inschrijven?

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :