1. De uitdaging

Een volledige website optimaliseren om vervolgens beter te scoren in zoekmachines is het ultieme doel van elke ondernemer. Laat dat net de reden zijn om Xerius te doen aankloppen bij WiSEO. Xerius ken je misschien als ondernemingsloket of als een sociaal verzekeringsfonds. Twee nodige partners voor wie succesvol wil ondernemen. WiSEO hielp alvast met een tal van SEO optimalisaties.2. De oplossing

Organisch vindbaar zijn en sterk scoren in zoekresultaten gebeurt niet van vandaag op morgen en kan een tijdrovend proces zijn. Net zoals bij andere talloze projecten beginnen wij met een kick-off sessie samen met de klant. Door de vraag van Xerius concreet onder de knie te krijgen kunnen wij als SEO partner het beste traject voorstellen.Het traject voor Xerius omvat onder andere een uitgebreid zoekwoorden onderzoek, gepaard met de nodige nulmeting en opvolging. Door de zoekintentie te begrijpen kunnen wij concrete voorstellen en suggesties leveren naar content optimalisaties toe. Een optimalisatieproject is niet beperkt tot één item, om succesvol te groeien moet er ook gekeken worden naar meer technische zaken van on-page SEO. Denk maar aan het matchen van ankerteksten, meta titels of het correct uitvoeren van internal linkingVaak zien wij op de website meerdere pagina’s die over dezelfde of gelijkaardige onderwerpen gaan, waardoor het risico bestaat dat de website met zichzelf gaat beginnen concurreren voor een plaats in de zoekresultaten. Dit is iets wat we bij WiSEO absoluut willen vermijden, maar hoe? We pakken dit aan met een content audit en een zoekwoord kannibalisatie rapport, hier gaan we kijken welke pagina’s kunnen gecombineerd of gedeïndexeerd worden.

 

2. Het resultaat

Bij Xerius leveren wij een stappenplan en checklist naar het optimaliseren van de nodige on-page SEO, alsook een plan naar het verbeteren van bestaande en nieuwe content. Verder zorgen we ook steeds voor een nauwe opvolging van voor en na de optimalisaties. Het optimalisatieproces is alvast een succes met merkwaardige stijgingen in de zoekresultaten.
×

Ook op zoek naar een SEO oplossing?

Contacteer vrijblijvend het WiSEO team en we zorgen voor de resultaten.

Contacteer ons
Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :