Top 5 meest relevante digital marketing artikelen februari 2017

Categorie
Leestijd
5 min

Een belangrijke must voor mezelf is dat ik elke dag mijn SEO blogs, twitter accounts, rss feeds, forums, ... ga lezen. Ik deel je heel graag met de belangrijkste SEO artikelen van februari 2017.

 

1. Friends of Search 2017

Jes Stiles gaf een bijzonder boeiende presentatie over VR-marketing op social media op Friends of Search 2017. Bekijk hier de integrale presentatie.

 


 

2. Gary Vee, van wijnboer tot e-goeroe

Gary Vanderchuck is momenteel één van de bekendste internetgoeroes op deze planeet, maar hoe ontwikkelde hij zijn succes? Lees zijn volledig verhaal op De Tijd.be.

 

 

3. Gepersonaliseerde video: welke tools zijn er?

 

Gepersonaliseerde video's zijn een zeer effectieve manier om conversie te genereren. Frank Husman licht in zijn blog op emerce.nl uit wat de beste tools zijn om hier mee aan de slag te gaan.

 

 

4. Heeft machine learning een nieuwe model gecreëerd voor SEO ranking?

 

Sinds de introductie van Google RankBrain speelt machine learning een steeds grotere rol in de zoekresultaten, volgens Larry Kim zal er een steeds grotere rol weggelegd zijn voor gebruikerssignalen binnen zoekmachines.

 

 

5. Hoe selecteer je een marketing automation platform in 6 stappen?

 

Marketing Automation opzetten gebeurt niet in 1,2,3 maar vereist een degelijke voorbereiding, in een blog van Invisible Puppy wordt mooi in 6 stappen uitgelegd hoe je een marketing automation platform selecteert.
 

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :