Marketingbedrijf werkt op 35 meter hoogte voor de Warmste Week

Categorie

Als SEO specialisten bij WiSEO hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben we een actie bedacht die past binnen ons werkveld. Bij WiSEO staan we voor de volle 100% achter de visie van SOS kinderdorpen en daarom zullen we deze levensreddende actie ook steunen. Maar dit doen we niet op de gewone manier...

 

Op maandag 17/12 zullen we één uur (van 12u tot 13u) werken op het dak van het Concertgebouw in Brugge. De opbrengsten van het hele team gaan integraal naar het goede doel: SOS kinderdorpen. Je kan onze avonturen natuurlijk digitaal volgen. Kijk maandag van 12u tot 13u naar onze livestream en bekijk hoe wij staan te bibberen op het Concertgebouw te Brugge. Wij brengen alvast onze sjaal mee. ;)

 

SOS kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen alsnog kunnen opgroeien in een warme thuis. Zo moeten die kinderen zich geen zorgen maken over “volwassen-mensen-zaken” én kunnen ze gewoon kind zijn. SOS kinderdorpen biedt momenteel 79 000 kinderen een warme thuis en is actief in maar liefst 135 landen. Ook in België.

 

Volg onze livestream op maandag 17/12 van 12u tot 13u!

 

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :