Top 5 beste SEO boeken

Blogger
Categorie
Leestijd
5 min.

1. Doelgerichte SEO - Tonny Loorbach

 

Doelgerichte SEO

 

Een van de nieuwste boeken omtrent SEO is "Doelgerichte SEO" van Tonny Loorbach, die al enkele succesvolle bedrijven oprichtte op het gebied van SEO. In zijn boek komen stap voor stap alle fundamenten van SEO aan bod en krijg je enorm veel praktisch toepasbare tips mee. Het boek focust zich vooral op bloggen en dus minder op E-commerce. Een aanrader voor wie de fundamenten van SEO onder de knie wil krijgen.

 

Doelgerichte SEO op Bol.com

 

2. Handboek SEO - Sander Tamaëla

 

handboek SEO

 

Het oudste maar daarvoor niet het slechtste boek uit deze lijst, het handboek SEO.  Sinds 2012 helpt dit boek SEO'ers om hun basiskennis over SEO terug bij te schaven. SEO mag dan wel aan een snel tempo veranderen, de basisprincipes blijven hetzelfde.

 

Handboek SEO op Bol.com

 

3. Schrijven voor SEO in 60 minuten

 

Schrijven voor SEO in 60 minuten

 

In 60 minuten alles te weten komen over 'schrijven voor SEO'? Het kan! Dit boekje van Rutger Steenbergen is een must voor iedereen die zijn eerste stappen in de wonderde wereld van SEO wil zetten. Helaas is deze op sommige punten wat achterhaald maar de basisprincipes zijn duidelijk en nog steeds relevant.

 

Schrijven voor SEO op Bol.com

 

4. SEO 2018 - Adam Clarke

 

SEO 2018

 

Dit boek werd geüpdated & uitgebreid in mei 2018 en dus wel degelijk mee met de nieuwste SEO trends. Het leest vlotjes en is zowel voor beginners als gevorderden interessant.

 

SEO 2018 op amazon.de

 

5. The art of SEO - Eric Enge

 

The art of SEO

 

Ondertussen een beetje achterhaald maar nog steeds interessant, The art of SEO door Eric Enge. Eric is alom bekend in de internationale SEO-wereld en verkocht onlangs zijn SEO bedrijf Stone Temple voor een aanzienelijk bedrag. Die man weet dus waarover hij praat. We raden wel aan om de E-book te kopen i.p.v. de paperback. De afbeeldingen in de paperback zijn namelijk onduidelijk + kan je natuurlijk niet doorklikken op de links.

 

The art of SEO op bol.com

 

Interesse om nog meer bij te leren buiten deze boeken? Neem dan zeker een kijkje naar onze SEO opleidingen

 

Al 384 abonnees             Uniek en exclusieve tips             1 x per maandOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.