Top 5 beste SEO boeken

Blogger
Categorie
Leestijd
5 min.

Top 5 beste SEO boeken

Hier vind je een lijst terug van de 5 beste SEO boeken tot op heden. Vandaag kan men veel kennis en expertise online terug vinden maar het is zeer ontspannend om een boek erbij te nemen en te lezen en toch heel veel kennis opdoen. Hierbij het overzicht :

1. Krachtige SEO - Frederik Vermeire

 

Krachtige-SEO-Frederik-Vermeire

 

Het eerste Belgische SEO boek van Frederik Vermeire "Krachtige SEO" is gebaseerd op de 15 jaar lange ervaring van Frederik Vermeire. Dit boek is een no-nonsense boek waar je enkel praktijkgerichte tips terug vindt. Als zaakvoerder van WiSEO stuurt hij in 2019 een team van 4 SEO specialisten aan. WiSEO helpt bedrijven zoals Accent Jobs, Cebeo, Dewaele Vastgoedgroep, VRT, ... en vele andere bedrijven met hun zoekmachine optimalisatie. Frederik gaf reeds meer dan 100 in-company SEO opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO academy om SEO kennis over te brengen.

 

Krachtige SEO op Bol.com

 

2. Doelgerichte SEO - Tonny Loorbach

 

Doelgerichte SEO

 

Een van de nieuwste boeken omtrent SEO is "Doelgerichte SEO" van Tonny Loorbach, die al enkele succesvolle bedrijven oprichtte op het gebied van SEO. In zijn boek komen stap voor stap alle fundamenten van SEO aan bod en krijg je enorm veel praktisch toepasbare tips mee. Het boek focust zich vooral op bloggen en dus minder op E-commerce. Een aanrader voor wie de fundamenten van SEO onder de knie wil krijgen.

 

Doelgerichte SEO op Bol.com

 

3. Handboek SEO - Sander Tamaëla

 

handboek SEO

 

Het oudste maar daarvoor niet het slechtste boek uit deze lijst, het handboek SEO.  Sinds 2012 helpt dit boek SEO'ers om hun basiskennis over SEO terug bij te schaven. SEO mag dan wel aan een snel tempo veranderen, de basisprincipes blijven hetzelfde.

 

Handboek SEO op Bol.com

 

4. Schrijven voor SEO in 60 minuten

 

Schrijven voor SEO in 60 minuten

 

In 60 minuten alles te weten komen over 'schrijven voor SEO'? Het kan! Dit boekje van Rutger Steenbergen is een must voor iedereen die zijn eerste stappen in de wonderde wereld van SEO wil zetten. Helaas is deze op sommige punten wat achterhaald maar de basisprincipes zijn duidelijk en nog steeds relevant.

 

Schrijven voor SEO op Bol.com

 

5. SEO 2018 - Adam Clarke

 

SEO 2018

 

Dit boek werd geüpdated & uitgebreid in mei 2018 en dus wel degelijk mee met de nieuwste SEO trends. Het leest vlotjes en is zowel voor beginners als gevorderden interessant.

 

SEO 2018 op amazon.de

 

Al 384 abonnees             Uniek en exclusieve tips             1 x per maandOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.