SEO tarieven en prijzen

Categorie
Leestijd
2 min

Beste lezer,

 

Er moet mij iets van het hart. Op vele websites van SEO bedrijven kom ik teveel prijzentabellen tegen (zoals hieronder aangegeven). Op basis van zoekwoorden en andere diensten wordt een prijs geplakt op de SEO aanpak. Bestaat de ideale SEO offerte? Hoe krijg ik het beste voor mijn SEO behoeften?

 

Ik heb het daar moeilijk mee. Enkele redenen opgelijst :

 

  1. Iedere website heeft een ander doel. De ene website wil liever een maximum aan leads, de andere website wil naamsbekendheid, een andere website wil dan weer dat zoveel mogelijk de telefooncentrale ontlast wordt, enz ... Bij WiSEO werken we steeds met transparante KPI's, doen die bedrijven dat ook? Een vraag om zeker te stellen.
  2. Optimaliseren op zoekwoorden is een verouderde techniek (het werkt nog in België aangezien het enkele jaren duurt alvorens de recentste Google algoritmes in België uitgerold worden - omdat er weinig NL content in de Google index zit), maar voor de toekomst zit je alvast verkeerd.
  3. Elke branche is anders, concurrentie is dit zeker ook. Welke SEO inspanningen en SEO offertes zijn nodig en is een eerste SEO audit niet interessanter om mee te starten ipv vast te zitten aan dure maandelijkse contracten?

     

"SEO is niet zoals het aankopen van een fles melk of een auto in een garage, het is volledig op maat." - Frederik Vermeire

 

 

 

 

 

SEO prijzen

 

 

 

 

 

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.