De WISEO 2018 teambuilding in Brighton en Londen!

Blogger
Categorie
Leestijd
10 min

Zo gelukkig als een klein kind waren we toen Frederik onthulde waar we op teambuilding gingen. Eén dag Brighton op 27 april 2018 om BrightonSEO bij te wonen en 2 dagen om de mooiste plekjes van Londen te ontdekken. Wij zouden natuurlijk geen SEO’ers zijn als we hier geen blogposts zouden over schrijven.

 

Brugge > Brussel > Londen > Brighton

Na een half dagje werken en verlangen naar de teambuilding konden we het schip verlaten en richting station Brugge vertrekken. Na een lange treinreis van ongeveer 6u kwamen eindelijk aan in Brighton. Vlug inchecken in het hotel en dan iets vinden om te eten.

 

 

Lion & Lobster

Om 22u ‘s avonds vonden we nog plaats waar eten geserveerd werd, geen evidentie. Wij weigerden om KFC of McDonalds te eten dus gingen we verder op zoek naar een typische Engelse pub. Toen kwamen we uiteindelijk in Lion & Lobster terecht (na een tip van een local), een gezellige pub in het centrum van Brighton. Eindelijk eten! Na het eten vertrokken we richting ons hotel voor onze welverdiende nachtrust.

 

 

 

SEO will Never die, BrightonSEO

 

Met deze slogan ging BrigtonSEO van start! Nog snel even een selfie voor het ‘BrightonSEO’-logo op het raam van het Brighton centre vooraleer ons naamkaartje te gaan zoeken.

 

 

Voor de sessies van start gingen was er nog even tijd om langs te gaan bij de standjes van de sponsors. We vuurden onze vragen af bij de stand van Semrush en Deep Crawl.

 

 

Om stipt 10u startten de eerste sessies. We splitsen ons op om zoveel mogelijke sessies te kunnen bijwonen. Na een intensieve voormiddag gingen we lunchen met enkele Nederlandse en Belgische collega’s, die ook lid zijn van de SEO Benelux groep. Een soort meetup dus. ;-)

 

 

Kletsnat keerden we terug naar het Brighton Centre voor het tweede deel van BrightonSEO. De talks van Fili wiese, Alexis Sanders, Barry Adams waren één voor één toppers! Juist voor de laatste talk gingen we snel even op de foto met Aleyda Solis & John Mueller (omdat ze het zo lief vroegen. ;-)).

 

 

Ps. Een samenvatting van onze learnings vind je terug in de blogpost op Emerce.nl.

 

 

Die dag sloten we opnieuw af in de gezelligste pub van Brighton, Lion & Lobster. Deze keer samen met Marloes en Rick, twee Nederlandse SEO’ers. Deze keer geen pizza maar een typisch Engels gerecht! Nu op naar Brighton voor de trein richting St. Pancras Londen.

 

 

Half Cup

 

Onze eerste ochtend in Londen moesten we een Full English Breakfast gaan eten natuurlijk. We waren van plan om veel te ontdekken, dus moesten we wel iets binnen hebben. Spek, ei, witte bonen, toast, kaas en een rare paddestoel. Je kon ons bijna naar buiten rollen.

 

 

We waren onze dag gestart met één doel, Google Londen vinden. Helaas liet Sundar ons niet binnen en zijn we maar de rest van Londen gaan ontdekken ;-). Die dag hebben we maar liefst 15 kilometer gewandeld! De Tower Bridge, Tower of London, Buckingham, Piccadilly Circus, Camden Market, Downing Street, … alles hebben we gezien. We kwamen zelf bijna op een filmset terecht.

 

 

Met verzuurde beenspieren keerden we terug naar ons hotel om ons klaar te maken voor avondje uit in Pimlico. Samen met een echt Londenaar (vriend van Frederik) zijn we Turks gaan eten en een pintje gaan drinken in de Cask Pub.

 

 

London Calling

 

Onze tweede dag in London zijn we gestart met een ontbijt in Casa Tua. Die dag geen 15 kilometer gewandeld maar wel een uitstapje naar het British Museum en Harrods. Natuurlijk gingen wij direct richting de tech afdeling om alles eens uit te testen. Guillaume testte alvast Dewaele.com op een Imac Pro eens uit.

 

 

Voor we terug richting België vertrokken, wilden we Fish & Chips eten. Toen we geen enkel Fish & Chips restaurant vonden waar geen rij van 2u stond, besloten we maar om naar Nando’s te gaan, de beste kip!

 

 

Jammer genoeg vertrokken we om 16u30 met de Eurostar richting Brussel en moesten we dus afscheid nemen van Londen. Na een “korte” vertraging vertrok de Eurostar met drie vermoeide SEO'ers terug richting België.

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :