7 beste Youtube kanalen voor SEO’ers:

Blogger
Categorie
Leestijd
10 MIN.

 

1. Backlinko - Brian Dean

 

Brian Dean is onze SEO-god. Hij geeft fantastische seo tips in zijn videos. Zijn blog backlinko.com/blog zelf bestaat uit amper 32 blogs die stuk voor stuk in top 3 staan in Google. Schrijf je ook zeker in op zijn nieuwsbrief! Je krijgt geen suffe reclame maar wel echte bommen van kennis in je mailbox.

 

Kanaal:https://www.youtube.com/user/backlinko

 

2. Moz

 

Deze kon zeker niet ontbreken. Eén van onze persoonlijke favorieten zijn de Moz Whiteboard Fridays met Rand fishkin. Iedere vrijdag leggen ze op leuke en toffe manier SEO factoren of nieuwigheden uit.

 

Kanaal: https://www.youtube.com/user/MozHQ

 

3. Neil Patel

Misschien wel een van meeste bekende marketeers / Growth hacker / SEO op onze lijst. Zijn video’s zijn meestal kort maar krachtig.  Voor hands-on tips over zowel marketing, personal branding, SEO, Social media als ondernemerschap moet je op zijn kanaal zijn.

 

Kanaal: https://www.youtube.com/user/neilvkpatel

 

4. Chase Reiner

 

Onbekend maar daarvoor niet onbemind, Chase Reiner. Deze kerel scoort op elke keyword omtrent SEO in top 3 op Youtube. Zijn core videos zijn vooral live videos waarin hij live audits uitvoert, zeer interessant om te zien hoe anderen technische audit aanpakken.

 

Kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC6z07Hh9Muy6urJgA0F0azg

 

5. Stone temple cones

 

Eric Enge is de CEO van Stone Temple digital marketing agency, die tientallen adwards gewonnen heeft. Hij weet op een toffe manier SEO-onderwerpen uit te leggen. Een echte aanrader!

 

Kanaal: https://www.youtube.com/user/stonetemplecons

 

6. Google Webmasters

 

Sinds kort heeft Google het Webmasters kanaal terug leven in geblazen met SEO snippets reeks. Markus beantwoord in korte videos de meest gestelde vragen van marketeers.  Iedere week zijn er ook de Google Webmasters office-hours hangouts waarin Markus live de vragen beantwoord.

Kanaal: https://www.youtube.com/user/GoogleWebmasterHelp

 

7. Measureschool

 

Fan van Google Tag Manager of Google Data Studio? Dan is dit kanaal zeker iets voor jou! Julian van Measureschool hoe je veel meer kunt gaan doen met deze tools zoals link tracking, error messages tracking, element visibility triggers instellen, Adwords tracking met GTM en nog veel meer!

 

Kanaal: https://www.youtube.com/channel/UClgihdkPzNDtuoQy4xDw5mA

 


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :