WiSEO en Telenet schakelen samen een digitale versnelling hoger om alle kmo's wegwijs te maken in SEO, Google Adwords, websites en digitale marketing.

We zijn allemaal verslaafd. Aan dat ene ding, de smartphone. Na een mislukte poging digitaal detox vorig jaar stond er weekje verlof op het programma. Hoogtijd voor een nieuwe digitale detox week.

Het is niks nieuws onder de zon. Het samenwerken van IT en marketing is met de steeds nieuwe digitale evoluties geen evidente zaak meer (denk daarbij zeker aan SEO). Lees meer info.

Ik vroeg 5 copywriting experts om hun visie over de toekomst van copywriting. Ik stelde hen volgende vragen: Hoe ben je gestart met copywriting? Hoe ziet de toekomst er uit van SEO web copywriting?

Vandaag de dag is het zeer belangrijk om visueel aantrekkelijk foto's te hebben voor je social media, een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Ontdek de tools.

Google Home is een compacte speaker die je in principe overal in huis kunt plaatsen. Ik test de digitale assistent begin 2017 volledig uit. Lees de learnings.

Pages

Al 184 abonnees             Uniek en exclusieve tips             1 x per maandOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.