WiSEO schakelt een digitale versnelling hoger!

Categorie
Leestijd
3

Op digitaal vlak is er nog veel werk aan de winkel in ons kleine Belgenlandje. Zelfstandigen lopen achter tegenover het buitenland. Kmo's willen wel digitaal aanwezig zijn maar weten vaak niet goed hoe hier aan te beginnen.

 

Daarom heeft Telenet de digitale versnelling op de kaart gezet. Samen met 16 andere digitale marketing experts doorkruis ik gans vlaanderen om kmo’s te helpen in hun digitale zoektocht. Daarbij richt ik me vooral op SEO, Google Adwords, websites en online marketing advies.

 

Reeds meer dan honderden ondernemers in Vlaanderen kregen onafhankelijk advies van een digitale expert en dat zonder een addertje onder het gras. Volledig gratis en je hoeft zelf geen klant te zijn bij Telenet. Op die manier kunnen we kmo's gratis een digitale versnelling hoger laten schakelen. 

 

digitale-versnelling

 

 

Wil je ook afspraak? Dat kan!

1. Ben je een Vlaamse KMO met minder dan 20 werknemers?

2. Registreer je op de website van de digitale versnelling en kies wanneer je een afspraak wilt.

3. Op basis van je gekozen regio en expertise krijg je een expert toegewezen. 

4. Op het aangegeven tijdstip komt de expert bij je langs en kan je zeker enkele praktische tips verwachten voor het verder digitaal uitbouwen van je onderneming!

 

Mijn afspraken waren alvast toppers! 

 

Bedankt @websmash voor jouw grondig SEO-advies! En het was nog plezant ook #digitaleversnelling @Telenet pic.twitter.com/Li8OYi4Vc6

— Joke Verbeke (@joke_verbeke) September 11, 2017


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :