In deel 5 van de opstart van WiSEO gaan we even de praktische kant. Ik ben als SEO freelancer graag bezig met dingen ik het liefst doe. Leer nu om uren efficient te registeren en facturen te maken.

In het vierde blog over de opstart van mijn freelancer activiteit in SEO zal ik verder gaan op het hebben van een plan (deel 1), je doelgroep voor ogen te hebben (deel 2) en persona’s te hebben gemaakt (deel 3).

Dit is het 3e stuk van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart doe. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.

Dit is het 2e onderdeel van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart doe. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.

Dit is het eerste onderdeel van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart heb gemaakt. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :