Alle SEO kennis op een rijtje.

Ken jij het verschil tussen een NoIndex en een NoFollow? Kom te weten wat belangrijk is en hoe je ze moet gebruiken.

Kom te weten waarom het interessant is om local search toe te passen. Leer te weten komen hoe belangrijk het is en welke voordelen je eruit kan halen voor jouw SEO-strategie!

https://www.wiseo.be/termen/alt-tagOnlangs is er weer een update geweest om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren op de website om deze toegankelijker te maken voor iedereen. Kom te weten waarom deze update belangrijk is.

Zoals elk jaar trokken onze SEO-specialisten naar BrightonSEO voor 2 dagen vol inzichten en visies van verschillende sprekers.

Steeds meer wordt TikTok gebruikt voor alledaagse zoekopdrachten. Hoe is de TikTok zoekmachine verschillend van Google? Ontdek het hier!

Op 21 maart 2024 vond in Amsterdam Friends of Search plaats. Frederik Vermeire geeft de 5 key take-aways.

In deze blog bekijken we de nieuwe trends van 2024.
Wat is nieuw en wat blijft?
Lees het in deze blog!

We zitten weer in de laatste eindspurt van het jaar. Hoog tijd dus om de voornemens voor 2024 even op te lijsten

Ben je dit jaar niet tot in Brighton geraakt om deel te nemen aan de grootste SEO conferentie van Europa, h

Tijdens de SEO-lessen van Frederik die ik kreeg tijdens mijn opleiding bedrijfsmanagement - marketing aan Howest, kwam ik voor het eerst in contact met SEO. Lees mijn ervaringen!

Zoekmachines zijn een sleutelrol in de customer journey.

Kleiner dan 3, lachend kakske, duim omhoog,... De emoji's vliegen je om de oren.

Vanaf begin februari ben ik gestart als stagiair bij WISEO. Doorheen de stage heb ik heel wat bijgeleerd en dat wil ik met jullie delen in deze blog. Ontdek mijn avontuur hier!

Ook in april 2023 was Team WiSEO aanwezig op BrightonSEO. De grootste SEO conferentie van Europa. Lees alle takeaways.

We zijn 2023.Tijd dus voor de nieuwste SEO trends om jouw website een extra boost te geven. Ontdek hier de laatste trends!

ChatGPT. Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Maar weet je ook wat het is en doet? Lees hier alle voor -en nadelen, do's en dont's van ChatGPT!

Er zijn heel wat misverstanden rond factoren die je ranking in de zoekresultaten verbeteren. Wat helpt niet? Ontdek het in deze blog.

Nieuwjaar, nieuwe kansen
Goede voornemens, we maken ze ieder jaar

Op 6 en 7 oktober ging de oktober versie van BrightonSEO 2022 door.

Een overzicht van de 20 beste podcasts over digitale marketing en SEO in de Benelux. Gegarandeerd geen verveling meer achter het stuur.

Friends of Search is hét evenement voor zoekmachine marketeers in de BeNeLux. Lees hier onze learnings van de 2022 BE-editie

Het was zo’n reactie die ik kreeg van mijn medestudenten toen ik mijn stagebedrijf en onderwerp bekend maakte, een mi

Donderdag 5 mei 2022 ging de eerste fysieke SEO benelux meetup door in 2.5 jaar. Wij gingen er met enkele WiSEO'ers naartoe. Lees hier het verslag.
Jan deelt alle inzichten van 2 dagen BrightonSEO. Dé conferentie voor alles om en rond SEO in Europa.

Verbolia interviewde SEO-specialist Frederik Vermeire over SEO, SEA en E-commerce.

2021 was een rotjaar. Voilà het is eruit. Gelukkig staat 2022 vlak voor de deur. Ideal moment om goede voornemens te hebben.

SEMRush is een all-in-one tool om de SEO van je website te verbeteren. Naast SEO biedt het nog tal van andere mogelijkheden om bedrijven te helpen snel online te groeien.
Wat is een topic cluster en welke voordelen heeft het om je organische zoekresultaten te optimaliseren. Alle tips vindt je in deze blog.
Bij WiSEO hebben we een voorliefde voor publishing en SEO. Een bijzonder boeidend onderdeel van SEO, maar een specialiteit op zich.
SEO houdt meer in dan enkel de vindbaarheid en zichtbaarheid van een website te verbeteren. Hier lees je 15 redenen, hoe je je SEO kan verbeteren.
Frederik, zaakvoerder van WiSEO, wordt geïnterviewd door Voka. Hij vertelt over hoe WiSEO zowel grote als kleine bedrijven helpt om hun site makkelijker vindbaar te maken.

Stagiair Gerben onderzocht waarmee Belgische webshops rekening mee moeten houden om betere zichtbaarheid via SEO te verkrijgen. 

Gerben Van der Cruyssen deed in een bijzonder Corona jaar zijn stage succesvol bij SEO. Zijn verhaal in deze blogpost.

Structured data is voor SEO een enorm positieve ontwikkeling geweest, zo kan je extra code (on-page SEO) toepassen om extra zichtbaarheid te winnen. Dat is allemaal erg positief, toch zijn er nog wat onduidelijkheden die we graag voor je verduidelijken.

Een nieuw jaar, een nieuwe (online) editie van BrightonSEO. Heb je de live-uitzendingen gemist of wil je de learnings graag eens doornemen? In deze blogpost bespreken we onze take-aways van Brighton 2021.

Bij optimaliseren voor zoekmachines  horen vaak ook nieuwe ontwikkelingen. Een recente ontwikkeling van Google maakt het nu mogelijk om je bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. Lees hier hoe je dit doet met Google My Business.

Vaak is het onduidelijk hoe je de robots.txt aanpast. In dit artikel tonen we je hoe je dit doet.

Alles wat je moet weten over content marketing en technische SEO.
Beluister en lees aflevering 7 van de Punt aan de lijn podcast met Frederik Vermeire.

Om jouw leven makkelijker te maken hebbben een lijst van meer dan 60 SEO tools die je helpen bij zoekmachine optimalisatie. Let's go!

Google for Jobs is gelanceerd in België. Wij nemen je mee in dit stappenplan naar ultieme zichtbaarheid in Google en sollicitaties voor jobs. Wat is Google for Jobs? Waarom is het zo baanbrekend in SEO recruitment? Wij bij WiSEO leggen het stap voor stap uit.

Mathias, Lead SEO bij WiSEO, geeft jou de belangrijkste SEO-trends en ontwikkelingen voor 2021 mee.

Bij WiSEO helpen we klanten hoog scoren met SEO. Op het einde van het jaar willen wij hen graag bedanken met helemaal niets. Vergeet de traditionele kerstkaarten en relatiegeschenken. Wij laten graag ons warm hart zien voor goede doelen. Bekijk hieronder onze warme acties van de afgelopen jaren.

Wat is Google People Cards? Zijn dit virtuele visitekaartjes? Waarom is dit belangrijk voor SEO en hoe krijg je zo'n Google People Card? Voor personal branding op je eigen naam? There we go.

Eén van de belangrijkste onderdelen van SEO is een zoekwoordenonderzoek. Bij een zoekwoordenonderzoek gaan we proberen te weten te komen waar mensen via zoekmachines op gaan zoeken.

Wanneer we spreken over zoekmachines kunnen we al snel een opdeling maken in SEA (Search Engine Advertising) met zijn bekende tool Google Ads en SEO (Search Engine Optimization). Bekijk hier de verschillen in detail.

Optimaliseren voor zoekmachines is echter zoveel meer dan alleen Google. Ook YouTube wordt beschouwd als een zoekmachine, en niet zomaar een! WiSEO geeft je enkele tips hoe je als bedrijf kunt scoren in het snelstgroeiende videoplatform ter wereld.

In deze reeks zetten we de toon om verschillende CMS-systemen het tegen elkaar te laten opnemen. Alhoewel een website voor de eindgebruiker vaak hetzelfde lijkt, is dat technisch niet zo. We hadden het onder meer al over de SEO-friendliness van Wordpress, Drupal en Wix. Nu gaan we een stapje verder en bekijken we hoe verschillende systemen het tegen elkaar doen. Lees hier alles over de verschillen tussen Webflow en Drupal.

Wix heeft een slechte reputatie in de SEO-wereld. Het hinkt wat achterop om site SEO-vriendelijk te maken. Lees zeker de blog om hier alles over te lezen!

WordPress is het populairste CMS en is goed geschikt voor SEO. In deze blog vind je waarom WordPress SEO vriendelijk is. Lees verder!

Drupal is een populair CMS en heeft reeds meer dan een miljoen sites online staan. Samen met zijn tools is het zeer krachtig SEO-gewijs. Lees zeker verder!

De laatste jaren won e-commerce enorm aan belang in Vlaanderen en door de huidige gezondheidscrisis neemt dit alleen maar toe. Toch blijkt dat de Belgische e-commerce nog te veel moet afstaan aan buitenlandse concurrentie. E-commerce SEO kan hier een stokje voor steken.

Amazon Nederland is een feit en ook België wordt de komende jaren in het vizier genomen. WiSEO onderzocht hoe je bij marketplaces aan SEO moet doen en welke invloed dat heeft op e-commerce.

Op 27 februari 2020 was het opnieuw zo ver: de eerste SEO Benelux meetup van het jaar in Gent. De focus van deze editie lag op e-commerce SEO en opnieuw werden veel interessante inzichten uitgewisseld.

Hotjar is één van de meest gebruikte analyse- en feedbacktools. In deze blog lees je wat het precies is en hoe je het best gebruikt.

Als laatstejaarsstudent Marketing aan Howest in Brugge, ging ik op 5 februari 2020 mee met het WiSEO team naar de eerste Belgische editie van Friends of Search. Benieuwd hoe ik mijn eerste search event heb ervaren?

Friends of Search is hét evenement voor SEO & SEA specialisten in de Benelux.

Na 7 verschillende succesvolle Friends of Search edities in Nederland is het eindelijk zover: Friends Of Search heeft nu ook een Belgische editie & WiSEO was erbij.

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor auto’s. Je verbindt je smartphone met de auto en ontdekt! Lees er alles over.

Wat zijn de verschillen tussen de SEO-technieken van zoekmachines Google en Bing? Wij hebben een kleine samenvatting gemaakt met de belangrijkste aandachtspunten.

2019 was een jaar vol met nieuwe SEO uitdagingen. Ik heb veel geleerd dit jaar, maar met deze goede voornemens voor het nieuwe jaar wordt 2020 nog beter!

Het internet staat vol met tips en quick wins die je SEO gaan verbeteren. Wij bundelden enkele SEO optimalisaties samen die niet altijd het gewenste resultaat opleveren.

Louis en Guillaume waren in Londen voor de Hero Conference 2019. Lees hier hun nieuwe inzichten over PPC.

WiSEO analyseerde honderden SEO vacatures op verschillende jobsites. Resultaat: het profiel van de SEO specialist.

 

BrightonSEO 2019 is terug achter de rug. Mathias en Jan kwamen terug met een valies vol handige tips en opvallende quotes. Lees ze hier!

Adchieve is een tool die geavanceerde advertentiemogelijkheden aanbiedt voor zowel tekst- als shopping advertenties.Lees alles over de exclusieve partnership.

Na onze uitgebreide SEO analyse van de Belgische banken nemen we dit keer de ziekenfondsen onder de loep. Benieuwd wie best scoort in Google?

Er bestaat reeds een ruim aanbod boeken dat alles over WordPress uitlegt en praktische tips geeft. Wij hebben een lijstje samengesteld van 10 boeken die volgens ons een aanradar zijn om te lezen.

De ultieme rangschikking van de beste banken in SEO land. We analyseerden 10 grote Belgische banken op hun prestaties in Google: Maar wie is de winnaar?

Wat is content pruning en waarom wordt dit gebruikt? Lees hier waarom dit een belangrijk onderdeel van je SEO strategie is!

 

WiSEO was aanwezig bij de SEO Benelux meetup bij bol.com in Utrecht. Lees hier de samenvatting van het event.

Ontdek hier hoe interne links je positie in de zoekmachines kunnen verhogen.

Op donderdag 28 februari 2019 was WiSEO te gast bij de SEO Benelux meetup in Gent.

 

Welke belangrijkste SEO trends heeft Louis tijdens de Friends of Search 2019 kunnen meenemen? Ontdek ze hier.

Op 7 en 8 februari zakte Mathias af naar het Nederlandse Nijmegen voor de SEO conferentie YoastCon. Lees hier de samenvatting van zijn favoriete talks

 

Als SEO specialisten bij WiSEO hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben we een actie bedacht die p

Helaas is SEO geen knop die je indrukt op je website en dat er dan voor zorgt dat je zichtbaarheid in zoekmachines gaat stijgen. SEO is een onderdeel van Inbound Marketing.  

Bij 2018 mogen we niet te lang stilstaan, want 2019 is gestart. Welke updates en belangrijke trends mogen we in 2019 verwachten op vlak van SEO? Ik verzamelde 10 SEO trends in dit artikel.

In samenwerking met ContentKing, Werkspot en WiSEO organiseerde SEO Benelux een allereerste Meetup!

 

Lees hier wat linkbuilding is en hoe je meer autoriteit opbouwt voor je website.

Lees hier meer over long-tail zoekwoorden en waarom ze goed kunnen zijn voor je SEO.

Een goede website structuur opzetten is belangrijk omdat Google op een makkelijke manier de website moet kunnen crawlen.

Google ON-SERP SEO wat is dat nu precies? Lees hier waarom het de toekomst is van SEO! 

Hallo, ik ben Louis Van Belle. Ik heb mijn stage bij WiSEO gedaan en wilde graag werken bij WiSEO, dus had ik een plan. Louis met een plan.

In oktober 2018 staat het weer te gebeuren, verkiezingen. Bij WiSEO gingen we even kijken hoe de zichtbaarheid in Google was van de verschillende politieke partijen. 

Sinds lang domineert Indeed de Belgische en Nederlandse organische zoekresultaten. Wij namen hun SEO onder de loep en ontdekten hoe ze de eerste posities veroveren.

 

Ben je het even beu om op een scherm te kijken maar wil je toch bijleren over SEO? Dan zijn deze SEO boeken de ideale manier om even te ontspannen en toch bij te leren.

De Mobile-first Index is begonnen! Wat is de invloed ervan op je SEO en hoe kun je jouw website hierop voorbereiden?

Zo gelukkig als een kind waren we toen Frederik onthulde waar we op teambuilding gingen. Eén dag Brighton op 27 april 2018 om BrightonSEO bij te wonen en 2 dagen om de mooiste plekjes van Londen te ontdekken. We hebben onze teambuilding samengevat in deze blogpost.

SEO. Je hebt er waarschijnlijk al eens iets van gehoord als (bedrijfs)blogger. Toch weet je nog altijd niet wat je er precies mee moet doen. Hierbij volgen 11 tips om de visibiliteit te verhogen én om hoger te ranken in de zoekresultaten pagina’s.

Bij SEO-vriendelijke websites komen meer technische zaken aan te pas dan je zou denken. Een goede samenwerking met de developer(s) is dan ook van levensbelang tijdens de ontwikkeling van de website.

Bij WiSEO zijn wel elke dag druk in de weer met SEO optimalisaties. We maken gebruiken van talloze chrome extensies waarmee we veel efficiënter kunnen werken.

De URL is één van belangrijkste SEO factoren voor een goed vindbare website. Wat zijn SEO-vriendelijke URL's op je website? Wij sommen enkele handige SEO-tips voor je op.

https://www.wiseo.be/oplossing/seo-opleidingenFeautured snippets zijn alom vertegenwoordigd in de zoekresultaten. Doordat ze boven het eerste zoekresultaat verschijnen is er een nieuwe positie ontstaan. Wij noemen het ... (tromgeroffel) ... positie 0. Hoe bekom je deze voor je eigen website?

Ook verliefd op video? Daarnaast wil je nog bijleren over SEO? Dan is deze blogpost zeker iets voor jou! Dit zijn de 7 beste YouTube kanalen omtrent SEO.

Bij WiSEO zijn we die hard fans van Google Optimize voor A/B testing. Uiteraard hebben we Google Optimize al uitgetest op onze eigen website.

Google Chrome lanceerde op 15 februari hun eigen ingebouwde ad blocker. Zullen jouw ads verdwijnen? Ontdek het nu!

Wat is linkbait en wat maakt sommige linkbait zo succesvol? Romano legt je haarfijn uit hoe je een succesvolle linkbait-strategie kunt ontwikkelen.

Google heeft begin december officieel bevestigd dat meta descriptions uitgebreid worden naar 320 karakters. Moeten we nu onze descriptions gaan aanpassen of behouden?

2017 was voor mij een enorm leerrijk jaar, vol nieuwe uitdagingen maar kan het in 2018 nog beter?

Hoe zal machine learning en AI SEO veranderen? hoe bereid je je als marketeer of SEO'er voor op deze veranderingen. Zal SEO opportuniteit hier door afnemen of juist toenemen?

 

Wil je up-to-date blijven met de laatste digitale marketing en SEO trends? Lees dan zeker dit recente blogartikel.

Een website met een goede ranking in Google krijg je niet zomaar in de schoot geworpen maar wat zijn nu die belangrijkste factoren waarop je moet letten?

Op 6 en 7 November vindt de E-commerce Xpo plaats! Omdat SEO een belangrijk onderdeel is van E-commerce kan WiSEO natuurlijk niet ontbreken.
 

Wil je up-to-date blijven met de laatste digitale marketing en SEO trends? Lees dan zeker dit recente blogartikel.

Laat een facetnavigatie je SEO efforts niet verpesten! Hoe voorkom je dat duizenden nutteloze pagina's geïndexeerd worden door Google?

WiSEO en Telenet schakelen samen een digitale versnelling hoger om alle kmo's wegwijs te maken in SEO, Google Adwords, websites en digitale marketing.

Internationale spelers hebben vaak een taalkeuzescherm maar deze kunnen absoluut killing zijn voor je SEO! Enkele slechte en goed voorbeelden + hoe je dit beter kunt aanpakken.

We zijn allemaal verslaafd. Aan dat ene ding, de smartphone. Na een mislukte poging digitaal detox vorig jaar stond er weekje verlof op het programma. Hoogtijd voor een nieuwe digitale detox week.

Er valt heel wat geld te verdienen in de business van SEO. Maar pas op want sommigen noemen zich dan wel "expert" maar zijn dat niet. Deze tips helpen je bij het ontmaskeren van deze zelfverklaarrde experten.

Het is niets nieuws onder de zon. Het samenwerken van IT en marketing is met de steeds nieuwe digitale evoluties geen evidente zaak meer (denk daarbij zeker aan SEO). Lees meer info.

Ik vroeg 5 copywriting experts om hun visie over de toekomst van copywriting. Ik stelde hen volgende vragen: Hoe ben je gestart met copywriting? Hoe ziet de toekomst er uit van SEO web copywriting?

Google Data Studio onstond in 2016 binnen de Google Analytics 360 Suite. De tool omvat een datavisualisatie -en rapportage programma waarmee je eenvoudige visuele rapporten kan opmaken en delen van traffic afkomstig van SEA, E-mail, SEO, Social Media, etc ... in kaart kan brengen.

Zoekmachine optimalisaties of SEO is een vakgebied dat vraagt om zeer veel kennis updates via verschillende kanalen. Hierbij een overzicht van zeer relevante SEO artikelen in februari 2017.

Vandaag de dag is het zeer belangrijk om visueel aantrekkelijk foto's te hebben voor je social media, een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Ontdek de tools.

Een goede SEO strategie kan ervoor zorgen dat een bedrijf meer winst maakt en kun je heel wat kosten besparen. Een slecht SEO-verhaal kan nefast zijn voor je bedrijf, je wil immers niet dat potentiële klanten bij de concurrentie gaan.

Hoe ga je hiermee om voor SEO? Neem je oude blogposts mee op je nieuwe website? Ga je ze verwijderen? Lees alle informatie.

Google Home is een compacte speaker die je in principe overal in huis kunt plaatsen. Ik test de digitale assistent begin 2017 volledig uit. Lees de learnings.

2017 wordt een mooi jaar, ik voel dit nu al. Naast mijn verschilende SEO opdrachten en SEO opleidingen heb ik als 'SEO en online marketing specialist' ook een aantal goede voornemens voor 2017.

Hoe ziet SEO er in 2017 of pakweg 2020 uit? SEO of zoekmachine optimalisatie verandert snel. Lees alle inzichten.

Vrijdag 2 december was WiSEO de trotse gastheer van de eerste Belgische Mautic meetup. Mautic is een open source marketing automation tool. Ontdek het!

Hoe ziet een dag van een digital marketing freelancer er uit? Als SEO en online marketing specialist geef ik je mijn daginvulling. Enjoy!

Hoe ga je een SEO bedrijf beoordelen op zijn resultaten? We moeten bedrijven gaan oordelen op hun eigen SEO resultaten. Lees welke bedrijven hierin presteren!

Ik vroeg 4 SEA experten om hun visie over Google Adwords toe te lichten. Ik stelde hen 4 cruciale vragen. Lees nu hun antwoorden.

De zomer zit er bijna op (alhoewel het voor begin September toch nog zeker zomers is). Ik verzamelde de belangrijkste SEO artikelen terwijl jij op vakantie was.

Even mezelf voorstellen, wie is Mathias Noyez? Ik ben 19 jaar oud en woon in Oostnieuwkerke, een klein dorpje naast het bekendere Roeselare. Ik wilde mijn stage doen in digitale marketing en SEO. Lees mijn verhaal.

Op 25 augustus 2016 was de Belgische Google Analytics User Conference aan zijn derde editie toe. In het Diamond Center aan de Reyerslaan in Brussel zaten 360 Google Analytics enthousiastelingen klaar!

Hoe kies jij de juiste SEO opleiding? Als SEO-agency krijgen we vaak de vraag om een SEO-opleiding te geven. Een bedrijf of particulier wil zijn/haar SEO-kennis verhogen door middel van een praktische SEO-cursus. Wij geven je tips om de juiste SEO opleiding te kiezen.

.

Veel bedrijven die hun zoekmachine zichtbaarheid willen verhogen hebben sindskort een keuze : kiezen voor een SEO freelancer of een SEO bureau? Hieronder 5 redenen :

Heden ten dage kan heel veel SEO en digitale kennis expertise online gelezen worden, maar soms is het gewoon leuk - vooral tijdens vakantieperiodes - om eens een goed digital marketing boek erbij te nemen.

Virtual reality is hot en zelfs meer dan hot. Tientallen VR-brillen zijn bij vele elektrozaken al te koop, denk hierbij aan de Oculus Rift, Samsung Gear of een simpele Google Cardboard.

Zoekmachine optimalisaties of SEO is een vakgebied dat vraagt om zeer veel kennis updates via verschillende kanalen. Hierbij een overzicht van zeer relevanten SEO artikelen in mei 2016.

SEO is ondertussen een goed bekend begrip geworden en heel wat mensen hebben een bepaalde visie erop. We verzamelden de leukste quotes rond zoekmachine optimalisatie. Lees de 10 beste SEO quotes die er zijn.

https://www.wiseo.be/wat-is-seoSinds ik in oktober 2015 gestart ben als SEO freelancer heb ik me voorgenomen om in mijn eerste jaar minstens 2 zuivere SEO conferenties te gaan bijwonen. Lees hier alles over BrightonSEO.

In deel 5 van de opstart van WiSEO gaan we even de praktische kant. Ik ben als SEO freelancer graag bezig met dingen ik het liefst doe. Leer nu om uren efficient te registeren en facturen te maken.

'Marketing automation' is sinds enkele jaren hot.  Een zeer belangrijk onderdeel van marketing automation is lead scoring en lead nurturing. Lees hoe Google hiermee omgaat.

Wat kost SEO in 2020? 

Op vele websites van SEO bedrijven kom ik teveel prijzentabellen tegen (zoals hieronder aangegeven). Op basis van zoekwoorden en andere diensten wordt een prijs geplakt op de SEO aanpak. Lees hier meer informatie en de WiSEO aanpak voor SEO.

Iedereen die in de SEO wereld actief is, kent ondertussen al de Google Q&A's. Bekijk de volledige versie van Google Q&A maart of lees de korte inhoud en 3 takeaways van de Q&A.

Hoe vind je gratis hoge resolutie stockfoto's die uniek en creatief zijn? Ik maakte een lijst met unieke stockfoto website's. Ontdek ze nu en breng kleur op je blog of website.

In het vierde blog over de opstart van mijn freelancer activiteit in SEO zal ik verder gaan op het hebben van een plan (deel 1), je doelgroep voor ogen te hebben (deel 2) en persona’s te hebben gemaakt (deel 3).

SEO evolueert snel. SEO en Social Media zijn belangrijke onderdelen van online marketing. Kan Social Media je zoekmachine optimalisaties proces ondersteunen? Lees hier hoe je beide peilers het best implementeert.

Google Adwords is een belangrijke tool voor Google en heeft in de loop der jaren heel wat veranderingen ondergaan. Lees hier de evoluties van 2000 tot nu.

Op 11/02/2016 vond Friends of Search 2016 plaats. Dit evenement in Amsterdam is leading in de SEO & SEA lezingen en sprekers. Ik heb 8 takeaways in kaart gebracht die je zeker moet meenemen als online marketeer.

Waarom is het belangrijk bij een nieuwe website een SEO migratie te gaan doen? Waarom moeten we de SEO-waarde van de oude website naar de nieuwe website overzetten? 

Dit is het 3e stuk van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart doe. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.

Pages


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :