Alle SEO kennis op een rijtje.

Er zijn heel wat misverstanden rond factoren die je ranking in de zoekresultaten verbeteren. Wat helpt niet? Ontdek het in deze blog.

Nieuwjaar, nieuwe kansen
Goede voornemens, we maken ze ieder jaar

Op 6 en 7 oktober ging de oktober versie van BrightonSEO 2022 door.

Lees alles over de eerste week bij WiSEO als SEO specialist.

Een overzicht van de dertien beste podcasts over digitale marketing in de Benelux. Gegarandeerd geen verveling meer achter het stuur.

Friends of Search is hét evenement voor zoekmachine marketeers in de BeNeLux. Lees hier onze learnings van de 2022 BE-editie
Het was zo’n reactie die ik kreeg van mijn medestudenten toen ik mijn stagebedrijf en onderwerp bekend maakte, een mix v
Donderdag 5 mei 2022 ging de eerste fysieke SEO benelux meetup door in 2.5 jaar. Wij gingen er met enkele WiSEO'ers naartoe. Lees hier het verslag.
Jan deelt alle inzichten van 2 dagen BrightonSEO. Dé conferentie voor alles om en rond SEO in Europa.

Verbolia interviewde SEO-specialist Frederik Vermeire over SEO, SEA en E-commerce.

2021 was een rotjaar. Voilà het is eruit. Gelukkig staat 2022 vlak voor de deur. Ideal moment om goede voornemens te hebben.

SEMRush is een all-in-one tool om de SEO van je website te verbeteren. Naast SEO biedt het nog tal van andere mogelijkheden om bedrijven te helpen snel online te groeien.
Wat is een topic cluster en welke voordelen heeft het om je organische zoekresultaten te optimaliseren. Alle tips vindt je in deze blog.
Bij WiSEO hebben we een voorliefde voor publishing en SEO. Een bijzonder boeidend onderdeel van SEO, maar een specialiteit op zich.
SEO houdt meer in dan enkel de vindbaarheid en zichtbaarheid van een website te verbeteren. Hier lees je 15 redenen, hoe je je SEO kan verbeteren.
Frederik, zaakvoerder van WiSEO, wordt geïnterviewd door Voka. Hij vertelt over hoe WiSEO zowel grote als kleine bedrijven helpt om hun site makkelijker vindbaar te maken.

Stagiair Gerben onderzocht waarmee Belgische webshops rekening mee moeten houden om betere zichtbaarheid via SEO te verkrijgen. 

Gerben Van der Cruyssen deed in een bijzonder Corona jaar zijn stage succesvol bij SEO. Zijn verhaal in deze blogpost.

Structured data is voor SEO een enorm positieve ontwikkeling geweest, zo kan je extra code (on-page SEO) toepassen om extra zichtbaarheid te winnen. Dat is allemaal erg positief, toch zijn er nog wat onduidelijkheden die we graag voor je verduidelijken.

Een nieuw jaar, een nieuwe (online) editie van BrightonSEO. Heb je de live-uitzendingen gemist of wil je de learnings graag eens doornemen? In deze blogpost bespreken we onze take-aways van Brighton 2021.

Bij optimaliseren voor zoekmachines  horen vaak ook nieuwe ontwikkelingen. Een recente ontwikkeling van Google maakt het nu mogelijk om je bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. Lees hier hoe je dit doet met Google My Business.

Vaak is het onduidelijk hoe je de robots.txt aanpast. In dit artikel tonen we je hoe je dit doet.

Alles wat je moet weten over content marketing en technische SEO.
Beluister en lees aflevering 7 van de Punt aan de lijn podcast met Frederik Vermeire.

Om jouw leven makkelijker te maken hebbben een lijst van meer dan 60 SEO tools die je helpen bij zoekmachine optimalisatie. Let's go!

Google for Jobs is gelanceerd in België. Wij nemen je mee in dit stappenplan naar ultieme zichtbaarheid in Google en sollicitaties voor jobs. Wat is Google for Jobs? Waarom is het zo baanbrekend in SEO recruitment? Wij bij WiSEO leggen het stap voor stap uit.

Mathias, Lead SEO bij WiSEO, geeft jou de belangrijkste SEO-trends en ontwikkelingen voor 2021 mee.

Bij WiSEO helpen we klanten hoog scoren met SEO. Op het einde van het jaar willen wij hen graag bedanken met helemaal niets. Vergeet de traditionele kerstkaarten en relatiegeschenken. Wij laten graag ons warm hart zien voor goede doelen. Bekijk hieronder onze warme acties van de afgelopen jaren.

Wat is Google People Cards? Zijn dit virtuele visitekaartjes? Waarom is dit belangrijk voor SEO en hoe krijg je zo'n Google People Card? Voor personal branding op je eigen naam? There we go.

Eén van de belangrijkste onderdelen van SEO is een zoekwoordenonderzoek. Bij een zoekwoordenonderzoek gaan we proberen te weten te komen waar mensen via zoekmachines op gaan zoeken.

Wanneer we spreken over zoekmachines kunnen we al snel een opdeling maken in SEA (Search Engine Advertising) met zijn bekende tool Google Ads en SEO (Search Engine Optimization). Bekijk hier de verschillen in detail.

Optimaliseren voor zoekmachines is echter zoveel meer dan alleen Google. Ook YouTube wordt beschouwd als een zoekmachine, en niet zomaar een! WiSEO geeft je enkele tips hoe je als bedrijf kunt scoren in het snelstgroeiende videoplatform ter wereld.

In deze reeks zetten we de toon om verschillende CMS-systemen het tegen elkaar te laten opnemen. Alhoewel een website voor de eindgebruiker vaak hetzelfde lijkt, is dat technisch niet zo. We hadden het onder meer al over de SEO-friendliness van Wordpress, Drupal en Wix. Nu gaan we een stapje verder en bekijken we hoe verschillende systemen het tegen elkaar doen. Lees hier alles over de verschillen tussen Webflow en Drupal.

Wix heeft een slechte reputatie in de SEO-wereld. Het hinkt wat achterop om site SEO-vriendelijk te maken. Lees zeker de blog om hier alles over te lezen!

WordPress is het populairste CMS en is goed geschikt voor SEO. In deze blog vind je waarom WordPress SEO vriendelijk is. Lees verder!

Drupal is een populair CMS en heeft reeds meer dan een miljoen sites online staan. Samen met zijn tools is het zeer krachtig SEO-gewijs. Lees zeker verder!

De laatste jaren won e-commerce enorm aan belang in Vlaanderen en door de huidige gezondheidscrisis neemt dit alleen maar toe. Toch blijkt dat de Belgische e-commerce nog te veel moet afstaan aan buitenlandse concurrentie. E-commerce SEO kan hier een stokje voor steken.

Amazon Nederland is een feit en ook België wordt de komende jaren in het vizier genomen. WiSEO onderzocht hoe je bij marketplaces aan SEO moet doen en welke invloed dat heeft op e-commerce.

Op 27 februari 2020 was het opnieuw zo ver: de eerste SEO Benelux meetup van het jaar in Gent. De focus van deze editie lag op e-commerce SEO en opnieuw werden veel interessante inzichten uitgewisseld.

Hotjar is één van de meest gebruikte analyse- en feedbacktools. In deze blog lees je wat het precies is en hoe je het best gebruikt.

Als laatstejaarsstudent Marketing aan Howest in Brugge, ging ik op 5 februari 2020 mee met het WiSEO team naar de eerste Belgische editie van Friends of Search. Benieuwd hoe ik mijn eerste search event heb ervaren?

Friends of Search is hét evenement voor SEO & SEA specialisten in de Benelux.

Na 7 verschillende succesvolle Friends of Search edities in Nederland is het eindelijk zover: Friends Of Search heeft nu ook een Belgische editie & WiSEO was erbij.

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor auto’s. Je verbindt je smartphone met de auto en ontdekt! Lees er alles over.

Wat zijn de verschillen tussen de SEO-technieken van zoekmachines Google en Bing? Wij hebben een kleine samenvatting gemaakt met de belangrijkste aandachtspunten.

2019 was een jaar vol met nieuwe SEO uitdagingen. Ik heb veel geleerd dit jaar, maar met deze goede voornemens voor het nieuwe jaar wordt 2020 nog beter!

Het internet staat vol met tips en quick wins die je SEO gaan verbeteren. Wij bundelden enkele SEO optimalisaties samen die niet altijd het gewenste resultaat opleveren.

Louis en Guillaume waren in Londen voor de Hero Conference 2019. Lees hier hun nieuwe inzichten over PPC.

WiSEO analyseerde honderden SEO vacatures op verschillende jobsites. Resultaat: het profiel van de SEO specialist.

 

BrightonSEO 2019 is terug achter de rug. Mathias en Jan kwamen terug met een valies vol handige tips en opvallende quotes. Lees ze hier!

Adchieve is een tool die geavanceerde advertentiemogelijkheden aanbiedt voor zowel tekst- als shopping advertenties.Lees alles over de exclusieve partnership.

Pages

Je kent Frederik Vermeire misschien van :


Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.