Alle SEO kennis op een rijtje.

Adchieve is een tool die geavanceerde advertentiemogelijkheden aanbiedt voor zowel tekst- als shopping advertenties.Lees alles over de exclusieve partnership.

Na onze uitgebreide SEO analyse van de Belgische banken nemen we dit keer de ziekenfondsen onder de loep. Benieuwd wie best scoort in Google?

De ultieme rangschikking van de beste banken in SEO land. We analyseerden 10 grote Belgische banken op hun prestaties in Google: Maar wie is de winnaar?

Wat is content pruning en waarom wordt dit gebruikt? Lees hier waarom dit een belangrijk onderdeel van je SEO strategie is!

 

Een overzicht van de elf beste podcasts over digitale marketing in de Benelux. Gegarandeerd geen verveling meer achter het stuur.

WiSEO was aanwezig bij de SEO Benelux meetup bij bol.com in Utrecht. Lees hier de samenvatting van het event.

Ontdek hier hoe interne links je positie in de zoekmachines kunnen verhogen.

Op donderdag 28 februari 2019 was WiSEO te gast bij de SEO Benelux meetup in Gent.

 

Welke belangrijkste SEO trends heeft Louis tijdens de Friends of Search 2019 kunnen meenemen? Ontdek ze hier.

Op 7 en 8 februari zakte Mathias af naar het Nederlandse Nijmegen voor de SEO conferentie YoastCon. Lees hier de samenvatting van zijn favoriete talks

 

Als SEO specialisten bij WiSEO hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben we een actie bedacht die p

Helaas is SEO geen knop die je indrukt op je website en dat er dan voor zorgt dat je zichtbaarheid in zoekmachines gaat stijgen. SEO is een onderdeel van Inbound Marketing.  

Bij 2018 mogen we niet te lang stilstaan, want 2019 is gestart. Welke updates en belangrijke trends mogen we in 2019 verwachten op vlak van SEO? Ik verzamelde 10 SEO trends in dit artikel.

In samenwerking met ContentKing, Werkspot en WiSEO organiseerde SEO Benelux een allereerste Meetup!

 

Lees hier wat linkbuilding is en hoe je meer autoriteit opbouwt voor je website.

Lees hier meer over long-tail zoekwoorden en waarom ze goed kunnen zijn voor je SEO.

Een goede website structuur opzetten is belangrijk omdat Google op een makkelijke manier de website moet kunnen crawlen.

Google ON-SERP SEO wat is dat nu precies? Lees hier waarom het de toekomst is van SEO! 

Hallo, ik ben Louis Van Belle. Ik heb mijn stage bij WiSEO gedaan en wilde graag werken bij WiSEO, dus had ik een plan. Louis met een plan.

In oktober 2018 staat het weer te gebeuren, verkiezingen. Bij WiSEO gingen we even kijken hoe de zichtbaarheid in Google was van de verschillende politieke partijen. 

Sinds lang domineert Indeed de Belgische en Nederlandse organische zoekresultaten. Wij namen hun SEO onder de loep en ontdekten hoe ze de eerste posities veroveren.

 

Ben je het even beu om op een scherm te kijken maar wil je toch bijleren over SEO? Dan zijn deze SEO boeken de ideale manier om even te ontspannen en toch bij te leren.

De Mobile-first Index is begonnen! Wat is de invloed ervan op je SEO en hoe kun je jouw website hierop voorbereiden?

Zo gelukkig als een kind waren we toen Frederik onthulde waar we op teambuilding gingen. Eén dag Brighton op 27 april 2018 om BrightonSEO bij te wonen en 2 dagen om de mooiste plekjes van Londen te ontdekken. We hebben onze teambuilding samengevat in deze blogpost.

SEO. Je hebt er waarschijnlijk al eens iets van gehoord als (bedrijfs)blogger. Toch weet je nog altijd niet wat je er precies mee moet doen. Hierbij volgen 11 tips om de visibiliteit te verhogen én om hoger te ranken in de zoekresultaten pagina’s.

Bij SEO-vriendelijke websites komen meer technische zaken aan te pas dan je zou denken. Een goede samenwerking met de developer(s) is dan ook van levensbelang tijdens de ontwikkeling van de website.

Bij WiSEO zijn wel elke dag druk in de weer met SEO optimalisaties. We maken gebruiken van talloze chrome extensies waarmee we veel efficiënter kunnen werken.

De URL is één van belangrijkste SEO factoren voor een goed vindbare website. Wat zijn SEO-vriendelijke URL's op je website? Wij sommen enkele handige SEO-tips voor je op.

https://www.wiseo.be/oplossing/seo-opleidingenFeautured snippets zijn alom vertegenwoordigd in de zoekresultaten. Doordat ze boven het eerste zoekresultaat verschijnen is er een nieuwe positie ontstaan. Wij noemen het ... (tromgeroffel) ... positie 0. Hoe bekom je deze voor je eigen website?

Ook verliefd op video? Daarnaast wil je nog bijleren over SEO? Dan is deze blogpost zeker iets voor jou! Dit zijn de 7 beste YouTube kanalen omtrent SEO.

Bij WiSEO zijn we die hard fans van Google Optimize voor A/B testing. Uiteraard hebben we Google Optimize al uitgetest op onze eigen website.

Google Chrome lanceerde op 15 februari hun eigen ingebouwde ad blocker. Zullen jouw ads verdwijnen? Ontdek het nu!

Wat is linkbait en wat maakt sommige linkbait zo succesvol? Romano legt je haarfijn uit hoe je een succesvolle linkbait-strategie kunt ontwikkelen.

Google heeft begin december officieel bevestigd dat meta descriptions uitgebreid worden naar 320 karakters. Moeten we nu onze descriptions gaan aanpassen of behouden?

2017 was voor mij een enorm leerrijk jaar, vol nieuwe uitdagingen maar kan het in 2018 nog beter?

Hoe zal machine learning en AI SEO veranderen? hoe bereid je je als marketeer of SEO'er voor op deze veranderingen. Zal SEO opportuniteit hier door afnemen of juist toenemen?

 

Wil je up-to-date blijven met de laatste digitale marketing en SEO trends? Lees dan zeker dit recente blogartikel.

Een website met een goede ranking in Google krijg je niet zomaar in de schoot geworpen maar wat zijn nu die belangrijkste factoren waarop je moet letten?

Op 6 en 7 November vindt de E-commerce Xpo plaats! Omdat SEO een belangrijk onderdeel is van E-commerce kan WiSEO natuurlijk niet ontbreken.
 

Wil je up-to-date blijven met de laatste digitale marketing en SEO trends? Lees dan zeker dit recente blogartikel.

WiSEO analyseerde honderden SEO vacatures op verschillende jobsites. Resultaat: het profiel van de SEO specialist.

 

Laat een facetnavigatie je SEO efforts niet verpesten! Hoe voorkom je dat duizenden nutteloze pagina's geïndexeerd worden door Google?

WiSEO en Telenet schakelen samen een digitale versnelling hoger om alle kmo's wegwijs te maken in SEO, Google Adwords, websites en digitale marketing.

Het is als developer niet gemakkelijk om SEO volledig onder de knie te krijgen. Wij hebben een lijst van 13 tools gemaakt om het leven makkelijker te maken.

Internationale spelers hebben vaak een taalkeuzescherm maar deze kunnen absoluut killing zijn voor je SEO! Enkele slechte en goed voorbeelden + hoe je dit beter kunt aanpakken.

We zijn allemaal verslaafd. Aan dat ene ding, de smartphone. Na een mislukte poging digitaal detox vorig jaar stond er weekje verlof op het programma. Hoogtijd voor een nieuwe digitale detox week.

Sinds mensen zich realiseren dat er heel wat geld te verdienen valt in de business van SEO zijn er veel "experten" ontstaan. Ontdek waarvoor je moet oppassen.

Het is niets nieuws onder de zon. Het samenwerken van IT en marketing is met de steeds nieuwe digitale evoluties geen evidente zaak meer (denk daarbij zeker aan SEO). Lees meer info.

Ik vroeg 5 copywriting experts om hun visie over de toekomst van copywriting. Ik stelde hen volgende vragen: Hoe ben je gestart met copywriting? Hoe ziet de toekomst er uit van SEO web copywriting?

Google Data Studio, één van de nieuwste tools binnen de Google Analytics 360 Suite. De tool omvat een datavisualisatie -en rapportage programma waarmee je eenvoudige visuele rapporten kan opmaken en delen van traffic afkomstig van SEA, E-mail, SEO, Social Media, etc ... in kaart te brengen.

Zoekmachine optimalisaties of SEO is een vakgebied dat vraagt om zeer veel kennis updates via verschillende kanalen. Hierbij een overzicht van zeer relevante SEO artikelen in februari 2017.

Vandaag de dag is het zeer belangrijk om visueel aantrekkelijk foto's te hebben voor je social media, een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Ontdek de tools.

Een goede SEO strategie kan ervoor zorgen dat een bedrijf meer winst maakt en kun je heel wat kosten besparen. Een slecht SEO-verhaal kan nefast zijn voor je bedrijf, je wil immers niet dat potentiële klanten bij de concurrentie gaan.

Hoe ga je hiermee om voor SEO? Neem je oude blogposts mee op je nieuwe website? Ga je ze verwijderen? Lees alle informatie.

Google Home is een compacte speaker die je in principe overal in huis kunt plaatsen. Ik test de digitale assistent begin 2017 volledig uit. Lees de learnings.

2017 wordt een mooi jaar, ik voel dit nu al. Naast mijn verschilende SEO opdrachten en SEO opleidingen heb ik als 'SEO en online marketing specialist' ook een aantal doelstellingen voor 2017.

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor auto’s. Je verbindt je smartphone met de auto en ontdekt! Lees er alles over.

Hoe ziet SEO er in 2017 of pakweg 2020 uit? SEO of zoekmachine optimalisatie verandert snel. Lees alle inzichten.

Vrijdag 2 december was WiSEO de trotse gastheer van de eerste Belgische Mautic meetup. Mautic is een open source marketing automation tool. Ontdek het!

Hoe ziet een dag van een digital marketing freelancer er uit? Als SEO en online marketing specialist geef ik je mijn daginvulling. Enjoy!

Hoe ga je een SEO bedrijf beoordelen op zijn resultaten? We moeten bedrijven gaan oordelen op hun eigen SEO resultaten. Lees welke bedrijven hierin presteren!

Ik vroeg 4 SEA experten om hun visie over Google Adwords toe te lichten. Ik stelde hen 4 cruciale vragen. Lees nu hun antwoorden.

De zomer zit er bijna op (alhoewel het voor begin September toch nog zeker zomers is). Ik verzamelde de belangrijkste SEO artikelen terwijl jij op vakantie was.

https://www.wiseo.be/wat-is-seoEven mezelf voorstellen, wie is Mathias Noyez? Ik ben 19 jaar oud en woon in Oostnieuwkerke, een klein dorpje naast het bekendere Roeselare. Ik wilde mijn stage doen in digitale marketing en SEO. Lees mijn verhaal.

Op 25 augustus 2016 was de Belgische Google Analytics User Conference aan zijn derde editie toe. In het Diamond Center aan de Reyerslaan in Brussel zaten 360 Google Analytics enthousiastelingen klaar!

Als SEO freelancer krijg ik vaak de vraag om een SEO opleiding te geven. Een bedrijf of particulier wil zijn of haar SEO kennis verhogen door middel van een praktische SEO cursus. Hoe kies je de juiste cursus?

Veel bedrijven die hun zoekmachine zichtbaarheid willen verhogen hebben sindskort een keuze : kiezen voor een SEO freelancer of een SEO bureau? Hieronder 5 redenen :

Heden ten dage kan heel veel SEO en digitale kennis expertise online gelezen worden, maar soms is het gewoon leuk - vooral tijdens vakantieperiodes - om eens een goed digital marketing boek erbij te nemen.

Virtual reality is hot en zelfs meer dan hot. Tientallen VR-brillen zijn bij vele elektrozaken al te koop, denk hierbij aan de Oculus Rift, Samsung Gear of een simpele Google Cardboard.

Zoekmachine optimalisaties of SEO is een vakgebied dat vraagt om zeer veel kennis updates via verschillende kanalen. Hierbij een overzicht van zeer relevanten SEO artikelen in mei 2016.

SEO is ondertussen een goed bekend begrip geworden en heel wat mensen hebben een bepaalde visie erop. We verzamelden de leukste quotes rond zoekmachine optimalisatie. Lees de 10 beste SEO quotes die er zijn.

https://www.wiseo.be/wat-is-seoSinds ik in oktober 2015 gestart ben als SEO freelancer heb ik me voorgenomen om in mijn eerste jaar minstens 2 zuivere SEO conferenties te gaan bijwonen. Lees hier alles over BrightonSEO.

In deel 5 van de opstart van WiSEO gaan we even de praktische kant. Ik ben als SEO freelancer graag bezig met dingen ik het liefst doe. Leer nu om uren efficient te registeren en facturen te maken.

'Marketing automation' is sinds enkele jaren hot.  Een zeer belangrijk onderdeel van marketing automation is lead scoring en lead nurturing. Lees hoe Google hiermee omgaat.

Op vele websites van SEO bedrijven kom ik teveel prijzentabellen tegen (zoals hieronder aangegeven). Op basis van zoekwoorden en andere diensten wordt een prijs geplakt op de SEO aanpak. Lees hier meer informatie en de WiSEO aanpak voor SEO.

Iedereen die in de SEO wereld actief is, kent ondertussen al de Google Q&A's. Bekijk de volledige versie van Google Q&A maart of lees de korte inhoud en 3 takeaways van de Q&A.

Hoe vind je gratis hoge resolutie stockfoto's die uniek en creatief zijn? Ik maakte een lijst met unieke stockfoto website's. Ontdek ze nu en breng kleur op je blog of website.

In het vierde blog over de opstart van mijn freelancer activiteit in SEO zal ik verder gaan op het hebben van een plan (deel 1), je doelgroep voor ogen te hebben (deel 2) en persona’s te hebben gemaakt (deel 3).

SEO evolueert snel. SEO en Social Media zijn belangrijke onderdelen van online marketing. Kan Social Media je zoekmachine optimalisaties proces ondersteunen? Lees hier hoe je beide peilers het best implementeert.

Google Adwords is een belangrijke tool voor Google en heeft in de loop der jaren heel wat veranderingen ondergaan. Lees hier de evoluties van 2000 tot nu.

Op 11/02/2016 vond Friends of Search 2016 plaats. Dit evenement in Amsterdam is leading in de SEO & SEA lezingen en sprekers. Ik heb 8 takeaways in kaart gebracht die je zeker moet meenemen als online marketeer.

Waarom is het belangrijk bij een nieuwe website een SEO migratie te gaan doen? Waarom moeten we de SEO-waarde van de oude website naar de nieuwe website overzetten? 

Dit is het 3e stuk van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart doe. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.

Dit is het 2e onderdeel van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart doe. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.

Elk jaar voert Google meer dan 500-600 veranderingen aan zijn zoek algoritme uit. Terwijl vele van deze veranderingen eerder klein zijn, zijn er per maand toch enkele grote algoritme updates (zoals Google Panda en Google Penguin).

Dit is het eerste onderdeel van een reeks waarin ikzelf, Frederik Vermeire mijn verhaal doe hoe ik als freelancer mijn opstart heb gemaakt. In 10 blogposts beschrijf ik de verschillende zaken die ik - maar wie ben ik - belangrijk hierin acht.

Digital marketing is sinds enige tijd ook in België echt 'hot'. Tot vorig jaar kon je bepaalde digital marketing kennis enkel op websites als Frankwatching.com of Marketingfacts.nl vinden.

 

Er bestaan al honderden marketing modellen (zoals AIDA) maar weinig modellen omvatten de hedendaagse complexiteit van (inbound) content, digital marketing en KPI’s. Lees het volledige model hier.

Wij vroegen 7 experten om hun visie over SEO in 2016 toe te lichten. Wat zijn de belangrijkste trends en updates? Hoe belangrijk is content marketing? Blijft de techniek en linkbuilding nog altijd de holy-grail?

Al 384 abonnees             Uniek en exclusieve tips             1 x per maandOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.