Mijn 10 goede voornemens voor 2017

Categorie
Leestijd
3 min

2017 wordt een mooi jaar, ik voel dit nu al. Naast mijn verschillende SEO opdrachten en SEO opleidingen heb ik als 'SEO en online marketing specialist' ook een aantal goede voornemens voor 2017.

1. Gastdocent

Ik gaf in 2016 ongeveer 30 SEO opleidingen en workshops. Doceren doe ik graag en wil dan ook aan jonge enthousiaste digitale marketeers mijn SEO kennis doorgeven.

Update : intussen gelukt :-) - het volledige verhaal
2. Een action maken voor Google Home

Sinds januari 2017 heb ik een Google Home (officieel nog niet in België, maar te bestellen via Ebay (reken een extra €27 voor douanekosten)). Sinds eind 2016 heeft Google zijn Home Assistant opengezet voor developers - ideaal dus om een eigen digitale assistant te bouwen.
3. Papa worden en dat goed doen in 2017 & beyond

Normaal ging ik begin januari papa worden maar onze lieve kleine meid wilde eind december al gedag zeggen :-). In 2017 wil ik hiervoor genoeg tijd maken, dus het zou kunnen dat je in 2017 een pxpx of kxkx pamper zult moeten wachten op een SEO antwoordje.
4. Minder over de grens shoppen

Met shoppen bedoel ik online shoppen. Heel wat Nederlandse bedrijven kapen consumentenaankopen weg van Belgische winkeliers en handelaars. Bol.com en Cooblue zijn leuk, maar ik bekijk liever lokale initiatieven zoals Storesquare.
5. Meer internationale events

In 2016 kon ik al proeven van BrightonSEO in Brighton en Friends of Search in Amsterdam. Dit jaar wil ik The Next Web in Amsterdam meepikken. Dichterbij kan je me ook vinden op Webtomorrow.
6. Meer Snapchat

Snapchat is the Future (Instagram kopieerde zonder gène enkele functionaliteiten) en plant niets voor niets een IPO. Iedere 16-jarige zit aan de Snapchat en ik vind het zelf ook een leuk medium. Vergeet Facebook, het is net als een familiefeest waar je de namen van je nonkels en tantes niet kent. Twitter en Linkedin beschouw ik als mijn professionele netwerken.
7. Een online cursus volgen

Bijleren is weer een belangrijk doel voor mij in 2017. Een kwalitatieve online cursus moet op het programma staan in 2017, dus vermoedelijk wordt het één uit deze lijst


8. Starten met het video project

Ik broei al twee jaar op een leuk video project en vertel ieder jaar in previews dat video het medium bij uitstek is. Ik hou je op de hoogte.


9. 150.000 stappen en 8u tennis per maand

"Een gezonde geest in een gezond lichaam" - meer cliché kan het niet klinken maar een hele dag op een stoel zitten is ook niet de bedoeling. 5000 stappen per dag en 2 uur tennis per week moet kunnen.


10. Tweede Mautic Marketing Automation meetup organiseren

In 2016 organiseerde ik de eerste Mautic Marketing automation meetup. Daar probeer ik in 2017 een vervolg aan te breiden.

Starten met unieke SEO tips te ontvangen?


Al 685 abonnees             Uniek en exclusieve tips             Als het jou uitkomtOp zoek naar een SEO opleiding?


Bekijk onze SEO opleidingen.

Je kent Frederik Vermeire misschien van :